Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-12, 18:34   #2022
(t)asia
Zadomowienie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Hej. Kurcze, dawno się nie odzywałam, ale nie mam czasu nadrabiać tych 20 stron. pędzicie ostro Gratuluje wszystkich wizyt.
Duzo dzieciaczków się już ujawniło. Ciekawe która kwietnióweczka pierwsza pozna płeć.

Ja czuje się świetnie, tzn zdarza mi się usnąć na siedząco i strasznie szybko jestem zmęczona, ale poza tym jest już ok. Jutro kończę 14 tydzień. Do wizyty jeszcze daleko. Niestety co jakiś czas zauważam smugi krwi w śluzie. Podejrzewam, że to od nadżerki. Jest duża i nawet podczas badania w gabinecie potrafiła czasami zakrwawić. Po ostatniej wizycie brałam globulki na infekcję. Lekarz powiedział, że po ich wybraniu możemy w końcu powrócić do współżycia, ale jak mąż usłyszał o tych plamieniach to kategorycznie podtrzymał zakaz. Także do następnej wizyty nici z tulenia... Oby lekarz bez zastanowienia powiedział, że możemy, bo nie wiem jak wytrzymam. Wiem, że najważniejsze jest dobro dzidziusia, ale czy mamusi nic się nie należy?

Nie mogę się już doczekać ruchów dziecka. Wiem, że to jeszcze dobry miesiąc, albo i dwa no ale...
Ciekawe czy na wizycie poznamy płeć, to będzie 16t1d
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora