Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chyba się zakochałam... w Hindusie.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-13, 01:36   #29
BadLife
Rozeznanie

Dot.: Chyba się zakochałam... w Hindusie.

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;43243199]
Autorko, mieszkam w UK juz chwile - mi tez Hindusi i inni kolorowi bajdurzyli w taki podobny sposob jak i Tobie - a to na przystanku jak stalam zaczepiali, a to w pociagu sie dosiadali, a to w sklepie zagadywali. Mieli jednak pecha - totalnie nie sa w moim typie - zarowno wyglad jak i ich sposoby podrywu Jednak takich historii jak Twoja slyszalam juz mase razy - standardówa - masa Polek zaraz po przyjezdzie, nie wiedziec czemu, pierwsza leci w ramiona Hindusow czy tam Arabow. Chcesz, to probuj, ale ostroznosc przede wszystkim.[/QUOTE]

Mi też wydaje się to dziwnie znajome

Niby serce nie sługa, ale jakoś tak mi przykrawo na myśl, że europejczyków garstka (w porównaniu do innych), a nasze kobity jeszcze lecą na ,,egzotycznych". (O europejczykach poślubiających arabki raczej mniej słychać. Pewnie ze względu na wychowanie i mentalność tamtejszych kobiet, które wręcz muszą się trzymać swojego). Oczywiście nie mam zamiaru nikomu niczego narzucać, bo miłość to miłość. Każdy ma prawo żyć po swojemu i z kim chce. Ważne, żeby być szczęśliwym. Aczkolwiek osobiście odczuwam lekki smutek w tym temacie. Kurcze, trochę offtopnęłam.

Edytowane przez BadLife
Czas edycji: 2013-10-13 o 02:03
BadLife jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując