2013-10-13, 21:07
|
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 17 246
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam z±bkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez cloche
Justii, no to ladnie ci spi! Florkowi tez sie zdarzalo “przed dobranocka“ marudzic na spanie, to go wtedy bralam do lozka, cyc i spac!
a dzisiaj spal do 18tej, oczywiscie z mega-smoczkiem, i o 19:30 razem sie wypluskalismy w wannie, potem czytalam mu bajki monotonnym glosem, zaczal ziewac - szybka akcja cycem i mlody spi
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Bartu¶ dzi¶ miał drzemkę koło 9 i 12, póĽniej chwilę w aucie spał, więc był wykończony Jak chce spać to idziemy, nie chcę go męczyć i przeci±gać bo może być tylko gorszy
Cytat:
Napisane przez salviae
Tak piszecie o tym zasypianiu przy cycu to moj tak robi tylko w nocy i czasem wieczorami, w dzien wole go karmic po spaniu, a kiedy jest spiacy to do lozeczka na brzuszek, klepie po tylku i zasypia, rzadko marudzi, wieczorem - kapanie, jedzenie i do lozka, tam go poglaszcze dam szmatke przytulaka, czasem puszcze kolysanki i tak co jakis czas przychodze na kontrole, jak marudzi to na chwile na rece i pozniej jest spokoj, wydaje mi sie, ze bez tego wieczornego porzadku nie zasnalby, a kapiemy miedzy 19, a 20 zalezy jak zmeczony.
Noo jak bardzo marudzi i nie daje rade to ratuje sie zasypianiem przy cycu 
|
no to mój maruuudzi, maruuudzi, dam cyca i za dwie minuty dziecka nie ma 
ale jak mnie nie ma (dzi¶ na przykład) to za¶nie bez, dostał dzi¶ butlę, M. go przytulił i zasn±ł ładnie ale jak czuje cyca to nie ma bata
|