Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-14, 08:19   #4711
marylinda
BAN stały

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Nie wiem też, co zrobić z tę moją koleżanka... Te jej ciągłe teksty w stylu: pamiętasz, ilu do mnie podeszło, jak założyłam białą sukienkę?; zobaczysz, że jak tylko zdejmę sweterek i zostanę w samej koszulce z dekoltem to zaraz kilku do mnie podejdzie itp. Non stop opowiada, że ktoś się na nią patrzy, zagaduje w autobusie, każdy nagle pyta ją o drogę, bo zmieniła kolor włosów na blond i jej zdaniem wygląda na bardziej sympatyczną. Okazało się też, że wpadł nam w oko ten sam chłopak z naszego roku i nagle słyszę: wiesz, nie uwierzysz, ale flirtowałam z nim! I słyszę opowiadanie, w którym ów przystojniak się na nią patrzył i przepuścił ją w drzwiach, jak wchodziliśmy do auli, bo jej zdaniem nie można jej nie zauważyć w jej obcisłych wyszczuplających legginsach i botkach. Normalnie mam dość! Koleżanka zwyczajnie przejaskrawia! Nie piszę tego z zazdrości, bo kompletnie nie jestem zazdrosna. Nie wiem, jak mam jej zwrócić uwagę, żeby się nie obraziła.
Myślałam, że ja jestem jakaś przewrażliwiona, ale mój ex przyjaciel (niestety trochę stosunki nam się ochłodziły m.in. właśnie przez takie zachowania) ciągle do mnie opowiada o tym jak to podrywał ekspedientkę czy to w sklepie czy knajpie, jak to dziewczyny z młodszych roczników są ładne i chodzi specjalnie na ich zajęcia po to, żeby flirtować i tak dalej i tak dalej, bla bla bla. Już tego słuchać nie mogę.

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość

Bardzo fajny!! i biały i zielony
Ja takich grubych golfów nie kupuję bo nie mam gdzie ich nosić. W pracy i na uczelni za gorąco mi w takich.
Dzięki
Ja jestem trochę zmarźluchem, więc myślę, że jak będzie ujemna temperatura to się nada.
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora