2013-10-14, 08:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Cytat:
Napisane przez margo80
dziś o 13 wychodzę po wyniki badań, a o 13.30 mam wizytę u gina. może się dzidek ujawni.
a nie pisałam Wam - cała rodzina od strony małża jest niewierząca, a sama siostra małża wygląda i zachowuje się jak satanistka wręcz. ostatnio ona właśnie miała sen. podobno śnił jej się Jezus, który powiedział, że niestety ukochanej babci nie da się wskrzesić, ale ona się wkrótce odrodzi w nowej dziewczynce, która się pojawi w rodzinie. i oni tam teraz wszyscy wierzą, że będziemy mieli drugą córkę :P
teraz to już na pewno musi być syn 
|
Kciuki za wizytę i żeby był chłopak na złość 
Cytat:
Napisane przez monkaa321
 a ja też się rano kiedyś obudziłam i się zastanawiałam co mi tak szaleńczo w brzuchu jeździ a to dzidzia akrobatowała  a mój tż tylko raz poczuł kopniaczka dziecka i to tyle, teraz za każdym razem jak kładzie rączkę to cisza jest albo tak słabe ruchy, że on ich nie wyczuwa  a ja bym tak strasznie chciała żeby i on poczuł, bo pamiętam jak mu się wtedy oczka świeciły  i się śmiałam do niego, że dzidzia się go boi bo wie, że z nim nie będzie dyskusji, chyba że dzidzia będzie tak samo uparta jak tż  
|
Więc nasze dziecko boi się nas oboje, bo z nami nie będzie lekko 
Cytat:
Napisane przez meluzyna87
i ja mogłabym isc na zwolnienie, ale czuje sie bardzo dobrze, bo siedze w pracy a widac jaką mam prace, skoro siedze na wizaż  dla mnie pełnia to budzenie sie po nocy a przy okazji czasem mam głupie sny do tego. Dziś śniło mi się, że byłam na zakupach i zgubiłam samochód 
|
Ja nie pamiętam nawet co mi się śniło, ale ostatnio właśnie też coś z samochodem 
Cytat:
Napisane przez koziemleko
A ja mam na odwrót  Przyłożę rękę i maleństwo zaczyna szaleć
Ja też dzisiaj strasznie spałam. I czuję się dziś okropnie. Wczoraj zresztą też. Zamiast przypływu energii to nie mam jej prawie wcale
Wrzucam swój brzuszek. Zdjęcie z wczoraj wieczora (20t 1d)
|
EEE to mój wygląda bardziej tłusto 
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------
Cytat:
Napisane przez monkaa321
Ja miałam też same okropne sny, całą noc się budziłam, wierciłam i wstałam z tż i wy mówicie, że to przez pełnie???
|
Podobno ma to jakiś związek u mnie się sprawdziło.
Cytat:
Napisane przez asienka213
hej laski
w weekend nie mialam niestety czasu by do was zajrzec, zaraz zmykam do lidla bo u nas fajne golfy przedluzane, leginsy i inne pier.doly, potem z kolezanka na kawke, po dziecko do przedszkola i nie wiem kiedy bede was nadrabiac
U nas wczoraj byla dla odmiany ladna pogoda a w miescie obok niedziela otwartych sklepow - normalnie w de wszystko pozamykane - wiec sie wybralismy I na szczescie, bo kupilam sobie sliczny sweterek i buty zimowe  potem bylismy jeszcze u tesciow i dzien przelecial
a teraz ja was przelecialam na szybko  i widzialam sliczne brzuszki eli, elunki i bai 
ela aleu was bylo cieplo  i gratuluje ruchow  a gruba to Ty jestes chyba na pietach
elunka ales sie oblowila  swietne zakupy
i widzialam jeszcze mercedesa side piekny ten wozek
milego dnia 
|
No okropnie ciepło. Jak szliśmy w słońcu do dyszałam W lesie już lepiej jakieś 21 stopni 
Dziękuję wszystkim za komplementy

|
|
|