2013-10-14, 10:04
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez justyna_g4
Witam się po ciężkiej nocy...moje dziecko chce mnie wykończyć. Co prawda wstaje tak jak wcześniej może trochę częściej bo zdarza jej się obudzić o 23 ale zje i śpi. Ale później po 1, po 3, po 5, o 6. No i tak od kilku dni. I najgorsze jest to, że to nie są pobudki jak wcześniej że zjadła i spała tylko ona wyspana, piszczy, gada, jak jej daję smoczek to go na kciuka zawiesza i trzyma w ręce, a później wrzeszczy, że nie ma. I tak od pobudki do zaśnięcia pół godziny albo i godzina mija. Jestem nieprzytomna bo trwa to już jakieś 5 dni...
a i w ciągu dnia zdarza jej się, że się bawi czy śmieje i nagle wrzask. Taki przeraźliwy wrzask jakby ją coś bolało. Nie wiem czy to brzuch czy ten ząb bo ma taką twardą kropkę białą tak jakby w miejscu trójki i nie wiem czy tak jak u gosi nie wyjdzie nam pierwsze tamten ząb.
|
Jak najbardziej może to być ząb u nas też były piski, wrzaski, płacze. Te ząbki są bardzo bolesne dla dziecka, niestety ;/
|
|
|