Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-14, 12:55   #1157
Innocence_89
Rozeznanie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
hehe ojo patsy, wiec strach się bac szymek dość długo czul respekt przed moim tz. nie wiem dlaczego, ale większość dzieci ma do niego jakiś dystans - przygladaja się, ale jednak trochę boja. dopiero później broja jak diabli i pamiętam jak wiecznie było: "z neneusem autem nie, z neneusem symek nie" a teraz ulubiony wujek...

a wczoraj na urodzinkach jeden chlopiec pyta "to twoja dzidzia?" tak moja i tylko moja. "nieprawda, bo ona ma jeszcze tate"
hahaha
hehe Właśnie oto chodzi że on się go nie boi tylko go uwielbia, a słucha się go może dlatego bo nie przebywa z nim tak często jak zresztą rodziny. mnie też się słuchaZ moimi rodzicami jest na codzień Mój Tż ma coś takiego w sobie że go dzieci uwielbiają. Jak pytamy Adrianka kogo kocha to na pierwszym miejscu jest Ojo i Ciocia czyli Tż i ja I jak tylko do nas przyjdzie to od razu gdzie jest Ojo, Ojek, Ojko
A najlepsze jak coś zbroi i ktoś się na niego zezłości to podchodzi do niego i pyta"kochas??kochas??"

Storczykomaniaczka : 25
Innocence_89 jest offline Zgłoś do moderatora