Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-14, 14:33   #1170
salviae
Zadomowienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
a Kubulek, kurcze jaki on slodki! minka, wloski. czadowe spodnie (wygladaja jak z paskiem! ), no i ta krowa! ekstra. nie widziałam tych myjek. musze jutro odwiedzić biedronke...przez Was wiecznie mam maraton marketowy hehe.
, ale to hipo
Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
i jeszcze modelinowy tatuś...: hahaha:
boski i ten rozwalony zwierz
Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Ale Twoja tez barfzo fajna kuchnia, biala klasyczna no i ta szachownica my wlasnie bedziemy miec biale szafki scienne na wysoki polysk, czarne blaty z granitu a na dole drewno, ale naturalne a nie na wysoki polysk juz nie moge sie doczekac..
czyli bedziesz miala moja wymarzona kuchne .... no nasza tez jest fajna, tamta nie pasowałaby do salonu i szachownicy
Cytat:
Napisane przez Elusiek85 Pokaż wiadomość
Czy wprowadzałyście już maluchom indyczka?
ja dzisiaj wprowadziłam
Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
LASKI HELP
która z Was ma profil na Zusowskim PUE?

mieli przerwe techniczną a dziś po zalogowaniu pokazuje mi ,że mam odmowę wypłady świadczeń od początku macierzyńskiego a przecież dostawałam

no i pytanie-też tak macie?

to błąd czy co to ma być

oni jak czegoś nie wymyślą to padnę :/
a gdzie xsie to sprawdza, bo ja zukam na tym moim profilu i znalezc nie moge, mam tylko napisane osoba pobierajaca zasilek macierzynski
Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Mam pomysł na nowy tytuł wątku
Mamo, tato nie będę spać, bo będę się obracać
Zablokować się jej nie da, bo ona tak potrafi kombinować, że się obróci na tej pozostawionej płaszczyźnie jaką ma
.

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Dziewczyny, moze zdubluje ale informuje ze w biedronce są fajne ciepłe rajstopki. Właśnie kupiłam za jedyne 8.49
oo dobrze, ze przypomniala, tz przyjedzie to po nie lece
Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Ile den mają te rajstopy ?
widze, ze juz ci dziewczyny napisaly

przyszły puzle, wymyłam je, a one dale zalatuja chinczykiem wietrza sie na tarasie, Justi, Motylek jak dlugo one tak smierdzialy bo boje sie Kube na to klasc, zeby sie nie nacpal

kurde od piatku boli mnie ten zatruty zab, nie wiem, czy to normalne, jutro znowu do dentysty

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
a ja z kolei uwielbiam samsungi a nie znoszę nokii
mam samsung galaxy chat i jest genialny - dotykowy, z klawiaturą qwerty, duży wyświetlacz, android, wifi, no wsio co potrzeba, i był za złotówkę chyba go nigdy nie zmienię
ja tez mam samsunga galaxy mini, juz prawie trzy lata i dalej jestem zadowolona
fajne z ta rehabilitacja na NFZ, ciekawe kiedy moja kluska zacznie siadac, moja lekarka nic nie mowila o rozwoju ruchowym jak to u niego wyglada, chyba dlatego, ze glowe podnosil jak mial niecaly miesiac, ale z reszta troche kuleje
I Like Me So Much Better WhenYou Are Naked... Ouooo
Kubuś
salviae jest offline Zgłoś do moderatora