Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013,
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-14, 15:06   #3800
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
W piątek przed wizytą położna załozyla mi karte ciazy, a na wizycie nie zobaczyłam serduszka
Lekarz powiedział ze w 8 tyg powinno juz byc, dal mi od razu skierowanie do szpitala.
W piatek wieczorem beta byla 34000, a w niedziele rano spadła do 29000.
Wczoraj mialam zabieg usuniecia obumarlego plodu
Wykreslcie mnie z listy mamusiek i staraczek, nic tu po mnie...
a prawie myślałam o Tobie dzisiaj bo zniknęłaś...tak mi przykro. nawet sobie nie wyobrażam co czujesz dochodź do siebie i wracaj do nas jak tylko będziesz na siłach

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość

Mam pytanie

Zostałam oddelegowana do bycia matką chrzestną Mój mąż będzie ojcem chrzestnym. Jak myślicie ile powinien kosztować nas prezent na chrzest i... co to może być dla dziewczynki?
Na razie myślimy o:
1. złotym łańcuszku i medaliku
2. jakimś aniołku gipsowym
3. i do tego jakiś większy prezent

Jakieś pomysły?
łańcuszek dla niemowlaka? jakoś mnie nie przekonuje, przynajmniej ja bym nie kupiła zanim go założy to minie wiele lat, a może się zawieruszyć lub nie wiadomo co. Przynajmniej nie znam takiej tradycji
Aniołek np. z jakiegoś świętego miejsca, bądź poświęcony, fajna sprawa
W sumie sama mam zawsze problem na takich imprezach przy doborze prezentów Z prezentem na Komunię do chrześnicy męża też pamiętam mieliśmy problem, bo dzieci teraz wszystko mają Do tego ta moda głupia na komputery, quady i inne

Ja kupiłam na ostatnich chrzcinach matę edukacyjną dla niemowlaka i daliśmy do tego pieniądze. Tyle, że nie byłam chrzestną.
A chrześniakowi jak miał chrzest, to rodzice poprosili mnie o kupienie ubranka dla niego do chrztu, no i dałam pieniądze.

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-10-14 o 15:07
Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora