2013-10-15, 08:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
Napisane przez D0tk4
ciężarówki, chciałabym dołączyć!
zrobiłam dziś test, wyszły piękne 2 krechy! płakać mi się ze szczęścia chce! 
|
Hej To na kiedy termin wg OM?
Cytat:
Napisane przez agaaga89
Oj tak, na fasolkę się po prostu nie liczy ile się wydaje, ta potrzeba zapewnienia sobie spokoju i maleństwu zdrowia jest warta każdej ceny 
Bardzo fajne podejście do sprawy wyprawki, też mi się wydaje, że lepiej wydawać co miesiąc po trochu i uzbierać do 9 miesiąca wszystko.
Przeprowadź śledztwo!  Może Mama przypomni sobie gdzie oddała łóżeczko? Fajnie by było parę groszy zawsze zaoszczędzić !
|
Ja się cieszę, że ten Babelek mój jest!! I co do wyprawki myślę, że tak będzie rozsądniej. Mama raczej sobie już nie przypomni, niestety Za to zdeklarowali się moi rodzice na kupno wózka lub łóżeczka właśnie dla swojego wnusia lub wnusi Takie kochane dziadki Bo na teściów to raczej nie mamy co liczyc
Cytat:
Napisane przez martuszka0
Ja miałam podobnie do CIebie  przed pierwszą wizytą mega stres, zresztą przed każdą bardzo się denerwuję :/ i tak jak Ty nie spodziewałam się, że trafimy za pierwszym razem, bo pierwszy test nie pokazał ciąży... Ale mieliśmy miłą niespodziankę  powiem Wam, że mój mąż jest baaaardzo przerażony, że zostanie tatą heh
Chciałabym pracować tak długo jak mi na to ciąża pozwoli... Na razie czuję się świetnie, nie biegam do wc, więc nawet się nikt nie pokapował  poza tym nie wiem co ja bym w domu całymi dniami robiła.. Czas pokaże. Dziś lub jutro powinnam już wiedzieć co z moją umową. Trzymajcie kciuki 
|
Mój mąż jak się dowiedział, że będzie tatą to powiedział "o ja ☠☠☠☠☠☠☠ę, za☠☠☠iście miesiąc po ślubie to się Tobą nacieszyłem" A teraz głaszcze brzuś i czeka kiedy zacznie kopac tak , żeby mógł poczuc Zobaczysz i Twój oswoi się z tą myślą
trzymam najmocniej jak się da. Wiem, że praca teraz jest bardzo ważna
|
|
|