2013-10-15, 09:35
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA
dzień dobry
jestem i ja po wizycie. Mój maluszek ma już 5 cm no i pomachał mamusi wczoraj maleńką rączką... Faktycznie coś tam mi pomachało  Wyniki podstawowych badan mam ok. Zadnej żółtaczki, aids, toxo...
Odetchnęłam z ulgą. No i miałam usg genetyczne. pani gin nie widzi niczego niepokojącego. wszystko jest tak jak powinno być wielkość dzidzi też.
Także jestem zadowolona. Mogę chodzić na basen tylko starać się nie dotykać prysznica, czy kafelków bo to ma najwięcej zarazków i bakterii. Lekkie ćwiczenia też jak najbardziej, rowerek stacjonarny, żadnych rychłych ruchów i podskoków.
Kolejną wizytę mam 13.11 i wtedy też nie będę jeszcze znała płci. Pewnie na kolejnej wizycie w grudniu...
|
Super że wszystko ok 
Cytat:
Napisane przez VwVampirka
Nieco wredne to było....  Ona zawsze taka jest?
|
Niestety tak, to mega egoistka ....
Cytat:
Napisane przez D0tk4
jak tak czytam o Waszych mdłościach, to zaczynam się bać  bo na chwilę obecną (5tc) nic mi nie dolega  jedynie piersi bolą, a to zawsze po owulacji tak miałam, wiec nic dziwnego. W ogóle myślałam, ze z tego cyklu nic nie będzie, bo w 10 dniu zaliczyłam mega skok temperatury, a kolejnego dnia spadła. Do tego taka zmęczona tego dnia byłam i spać nie mogłąm, wiec sobie powiedziałam: ciąza  ale później własnie temperatura opadła, zmeczenie zniknęło, mocny sen powrócił, wiec spisałam ten cykl na straty. nawet wino chciałam pare dni temu pić, ale mąż mnie przekonał, żeby jeszcze poczekać. no a wczoraj temperaturka znowu się odbila, to myślę: robię i wyszły 2 krechy 
|
Mi też nic nie dolegało, w sobotę pojawiły się pierwsze nudności a dziś bliskie spotkanie z kibelkiem :P
W końcu lżej mi na brzuszku i mogę zjeść śniadanie, płatki owsiane na mleczku 
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------
Cytat:
Napisane przez Goraleczka84
Objawy...hmmm dziwne bo nie czuje nic w sumie, trochę bolą mnie sutki jak dotykam i te dziwne skurcze w brzuchu lub takie ciągnięcie - które mnie strasznie martwią ...   gdzieś czyta lam ze to normalne, ale jednak jak zakuje to zaraz myślę czy aby wszystko dobrze.....
ehhh...jak ja już bym chciała być po tej wizycie i wiedzieć czy wszystko jest dobrze ;( 
|
Na pewno jest wszystko ok! 
Mnie też na początku tylko sutki bolały, a teraz wszystko.
|
|
|