2013-10-15, 12:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Napisane przez monarika
Iwoncia81 ojejku zdrówka dla małego  mi się serce kraje jak to czytam, a co dopiero tobie jak na niego patrzysz  a robiliście mu badania moczu? Czasami przy zapaleniu dróg moczowych jest taka wysoka gorączka  oby mu się szybko poprawiło 
|
Myślałam że zleci badania moczu ale nie.
Miał robione w sierpniu ale wiadomo że może sie coś zmienić od tamtego czasu.
Obecnie nie ma wcale gorączki i jest pogodny.
Zmęczony tylko tym wszystkim jest bo to widać.
Jeśli sie temp. znowu podwyższy to do niej zadzwonie i powiem żeby mi wypisała jutro skierowanie, polece po nie do ośrodka a tz bedzie z rana w tym czasie mocz łapał.
Cytat:
Napisane przez Lewek
Iwoncia, współczuję bardzo, biedny Alanek, a może do innego pediatry się wybierzcie. Może zleci jakieś badania inne?
|
Też o tym myślałam ale to naprawde dobry lekarz.
Jak sie nie poprawi to jej powiem żeby zleciła inne jeszcze badania.
Mówiła że nie bedziemy podawać antybiotyku bo we krwi nic nie ma niepokojącego.
Na innym forum czytałam i były identyczne opisane problemy jak nasz. Po szczepieniu mmr lub priorix, w miedzyczasie zęby i czerwone gardło a lekarze nie wiedzieli co jest bo badania porobione. Gorączka podobno do dwóch tygodni spadała, potem poronna różyczka na ciele i lekka gorączka. Zęby wyszły, wysypka przeszła i wszystko było ok.
Ja latam co 30 minut i sprawdzam mu temp. jak szalona. No ale nie wyobrażam sobie jakby mu sie coś stało.
Jeszcze teraz tak często i świadomie mòwi "mama" że go traktuje setką buziaków, a rozczula mnie to strasznie 
Oby gorączka już nie powróciła !!
Znowu sie rozpisałam, ale nie mam sie komu pożalić 
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk 4
|
|
|