2013-10-15, 15:12
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXIII
Cytat:
Napisane przez sunny_eyes
A buuu... :/ a te nowe co są za naturelle jak się sprawdzają?
|
Ja nie lubię,są teraz tylko Femini czy jakoś tak produkowane dla Biedronki.
Cytat:
Napisane przez opri
hej dziewczyny jak zawsze pełna zachwytu nad biedronka ale znalazłam dwa totalne niewypały w niej pierwszy to płyn do mycia naczyń Tymek no tragedia, a druga to wkładki higinieniczne w żółtym opkaowaniu femina masakra maja do dupy klej i sie non stop odklejaja ,a teraz moje odkrycie roku serek prsident o smaku miodu i tortila pomidorowa 
|
Tymek raz kupiłam-niewypał,ja kupuje Kraft jest wydajny i gęsty
A wkładki to się kleją ale do du.py
Cytat:
Napisane przez j_ka
W Biedronce kupiłam 2x groszek, 2xkukurydza, 2xpomidory w puszce,pieczarki marynowane, korniszony, groszek z marchewką w słoiku, bananki. Testowałam wczoraj Bon Creme Jagoda, Wiśnia i Czekolada z pomarańczą. Ta ostatnia ma sztuczny smak. Ogólnie są bardzo smaczne, ale sama śmietanka jest za mało słodka. Dziś test truskawki. Gdyby nie Wy, nigdy bym nie znalazła tych jogurtów na półce. U mnie były pomieszane z jogurtami Wyśmienitymi.Wczoraj ok. 15 nie było u mnie Emu. Nie wiem, czy już wykupione czy nie dojechały... Były prześcieradła frotte z gumką w cenie 24,99 zł, czy to normalna cena? Miały znaczek Teraz jeszcze niższa cena. Taki sam znaczek był przy cenie zabawek dla zwierząt, a przecież one tyle kosztowały
|
Prześcieradla byly chyba po 27,99.25 zł to dobra cena fajne są te prześcieradła.
|
|
|