Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-15, 18:40   #1574
iliy
Raczkowanie

GG do iliy
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Podaj linka do Srebrnej Góry - znalazłam dwa lokale i nie wiem, który to ten właściwy

I jeszcze jak to będzie jesień - termin wrześniowy - tak jak u nas to już w ogóle musi tam być cudnie. Widzę to oczami wyobraźni
A można spytać jaka cena w takim miejscu? Też wcześniej o nim nie słyszałam niestety

Nasz dworek nie jest duży i mieści około 80 - 100 osób - gdyby to było lato moglibyśmy zorganizować tańce na zewnątrz, ale końcem września ten pomysł nie ma szans się sprawdzić niestety więc zmieścimy się ze wszystkim w środku
Cena to od 140-170 zł max wszystko będzie zależeć od wybranego przez Nas menu a tutaj akurat jest mega duża dowolność Pan właściciel zaprosi Nas wcześniej na degustację ponieważ sporo produktów ma swojskich, dodatkowym plusem jest opcja z alkoholem który możemy sobie zamówić z zaprzyjaźnionej hurtowni i zapłacimy tylko za wypite flaszeczki więc nic Nam nie zostanie niepotrzebnie na górkę ani też nie zabraknie

Kurcze to ten Wasz dworek to faktycznie na nie aż taką dużą liczbe gości, właśnie na taką jak szukaliśmy
iliy jest offline Zgłoś do moderatora