2013-10-15, 18:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie
Cytat:
Napisane przez Pacynka
Niestety bety dziś nie dałam rady zrobić 
|
Cytat:
Napisane przez Pacynka
No właśnie, ja to sobie tak na dziś zaplanowałam i nie udało się zrobić  Nie wiem czy dam radę zrobić betę do końca tygodnia. Chyba że mi się jakieś plany pozmieniają w pracy. Ale sie wkurzyłam i powtórzyłam test dziś w ciągu dnia (a co tam  ). Wyszła ta druga kreska już dużo bardziej wyraźna niż ta z wczoraj  Tak że myślę że się udało  Wpiszę dziś na ovuf pozytywny.
|
no ale ten test w ciągu dnia - moim zdaniem można gratulować ale zrób tą betę dla pewności 
Cytat:
Napisane przez meire
dziewczyny.. nie jest dobrze...
Wg OM mam 7 tydzien i kilka dni... a na USG jest nadal tylko sam pęcherzyk ciążowy, który z 8mm urósł przez tydzień do 12mm... i nadal nic nie ma... wszystko wygląda na 5 tydzień dopiero... i jestem przerażona... 
jutro i w piatek mam zrobić betę.. jeśli nie przyrośnie dwukrotnie, to nic z tego nie będzie... za tydzień mam iść na kontrolne USG, ale już w nic nie wierzę...  jesli za tydzień nic sie nie zmieni, to... już będzie wszystko przesądzone... jestem załamana... 
|
tak mi przykro kochana... ale nie martw się i nie stresuj na zapas... może po prostu owulka i zagnieżdżenie były później... dlatego tak jest... mam nadzieję, że beta wyjdzie dobrze!!!
Cytat:
Napisane przez Kamel
Trzymam za Was kciuki, dużo zdrówka i spokoju życzę, będzie dobrze, daj znać, trzymaj się kochana! 
Nie cytowałam i pozapominałam co jeszcze miałam napisać, przeczytałam prawie wszystko ale muszę jeszcze wrócić później na kilka postów, teraz znowu muszę uciekać, bo obiad, a po 5 jedziemy z M kupić mi mój wymarzony telefonik 
|
no to będziesz teraz na telefonie na wizażu siedziała jak lapek się popsuje
Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88
Dziewczęta
a jak nie to żądam walki w kisielu
|
no tego mi było trzeba!!! walka w kisielu!! to jest to 
Cytat:
Napisane przez ila87
Co do pytania o wiesiołka, to trafiłam akurat na taki firmy gal. Bierze się go 3 razy dziennie po 2 tabletki. Za 150 sztuk zapłaciłam 20,37zł.
|
wow...super cena za taką ilość 
Cytat:
Napisane przez (kicia)
mam nadzieję że mnie za to nie zjecie że nie nadrabiam
ale napiszę tylko na szybko bo idę na obiad że beta negatywna trudno czekam na @
|
przykro mi, że beta negatywna...bardzo mi przykro...
Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88
a więc dziecku moje przeciwciała nie grożą, takowe mam i tyle, jedynie jakbym kiedyś potrzebowała transfuzji to muszę mieć tam jakąś krew, więc tą kartkę co dostałam mam nosić w portfelu przy sobie w razie w 
|
no i super!!! mówiłam, żeby się nie stresować na zapas 
Cytat:
Napisane przez missbennet
przyjmiecie kolejną staraczkę?  tak nieśmiało i baaaardzo po cichutku was podczytuję i w końcu się przemogłam, żeby dołączyć 
|
oczywiście, że przyjmiemy Witaj! i powodzenia w staraniach! obyś szybko zafasolkowała 
a teraz co ja myślę o tym wszystkim - nie chcę, żeby mamusie nas opuszczały...bo za bardzo się z nimi zżyłam chciałabym, aby mamuśki dalej się udzielały w wątku.
a co do sytuacji z Dotką to powiem tyle - w 100% rozumiem Leine, God i kindzię...
Dotko! nie chcę przecież się z Tobą kłócić, ale chodzi o to, że nawet nie spytałaś co u nas, tylko po takiej przerwie wpadłaś i oznajmiłaś, że zobaczyłaś II. Mi osobiście byłoby trochę głupio wrócić w ten sposób...chyba zaczęłabym swój post od przeprosin, że mnie tyle nie było...
i nie chcę się z Tobą kłócić, bo od początku Ci kibicowałam i kibicuję, zawsze pytałam kiedy do nas wrócisz i komentowałam Twoje wykresy na ovuf...mam nadzieję, że zrozumiesz o co mi chodzi...
|
|
|