Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-15, 19:58   #1586
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam prośbę o radę w kwestii zaproszeń/winietek/zawieszek:

zawsze chciałam, żeby to był komplet: ten sam kolor, wzór, żeby to do siebie pasowało i w ogóle było pięknie i cudownie

przyszły próbki z Amelii, wybrane mieliśmy KORANI - niebieskie z różem, idealna kolorystyka, bo moje dodatki = fuksja, dodatki na sali = niebieski.

Ale nie podoba nam się papier, na jakim są wydrukowane (gładki, śliski), można go zmienić na taki, jak w zaproszeniach MAGNET ("kredowy, w prążki"), ale boję się, że to już nie będzie 'to'. Pozamawiamy zaproszenia, przyjdą i okaże się to klapą.

Jednocześnie, od samiutkiego początku naszym numerem 1 była seria MAGNET, z peoniami (pudrowo-różowe). I jak dostaliśmy próbki, to... no też te najbardziej nam się podobają

Zmierzając do meritum:

-winietki, zawieszki, menu będziemy robić sami, będą one niebiesko-fuksjowe.

Co myślicie nt. zamówienia kolekcji Magnet (zupełnie innej)?
Winietki, zawieszki i menu będą z identycznego wzoru.

Uparłam się jak osioł, że wszystko ma być z jednej serii, a mama mi tłumaczy, że jak nam się Magnet podobają, to żebyśmy je brali, bo "nikt z zaproszeniem na salę nie przychodzi".

Co myślicie?
Mama ma rację sama dzisiaj miałam podobny problem - papier który upatrzyłam sobie na zaproszenia był końcówką serii w sklepie. i mam 9 kartek takich, a 12 innych (trochę mniej mi się podobają, ale też ładne). będę mieć dwa typy papieru na zaproszeniach, ale co tam! i tak mało kto będzie je porównywał, a nawet jeśli ktoś zobaczy, że ma inny papier niż ciocia Krysia to co z tego i pewnie numery stołów będę miała na jeszcze innym papierze
także nie przejmuj się tak
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora