Organizatorka
|
j_ulkam - zestawienie i status wszystkich zamówień
WITAM W MOIM WĄTKU ZAMÓWIENIOWYM
Zanim przyłączysz się do zamówienia organizowanego przeze mnie, zapoznaj się proszę z poniższymi zasadami. Jeśli ich nie akceptujesz, nie bierz proszę udziału w moich zamówieniach, będzie nam się żyło łatwiej i przyjemniej ;-)
- Forum to dla mnie jeden z elementów życia prywatnego, ale nie najważniejszy. Cały proces zamówień zbiorowych organizuję w swoim wolnym czasie, od otwarcia zamówienia po wysyłkę paczki do Ciebie
mogę jednak obiecać, że kompletne paczki będę wysyłać bez zbędnej zwłoki.
- Moim prawem jest, aby nie przyjąć do zamówienia osoby, która nie wzbudza mojego zaufania i nie muszę się z tego prawa tłumaczyć.
- Mój kolor zamówieniowy to DarkGreen [pierwszy rząd u góry, kolor czwarty od lewej] – pisząc do mnie nie zapomnij użyć tego koloru, a jak pogrubisz tekst, to już na pewno nie powinnam go przeoczyć

- Dane do wpłaty ZAWSZE wysyłam w PW – jeśli po informacji na wątku zamówieniowym okaże się, że taka wiadomość do Ciebie nie dotarła, zgłoś się do mnie. Opóźnienie/ brak wpłaty może skutkować wpisaniem na CzL.
- W tytule przelewu pisz ZAWSZE swój nick oraz numer (tytuł) zamówienia.
- Nie zaokrąglaj kwoty podanej w PW! Bardzo proszę o przelewanie dokładnej takiej kwoty, jaka została przeze mnie podana w PW.
- Dane do zwrotu wysyłaj do mnie w jednej wiadomości wraz z adresem do wysyłki, gdy o to poproszę. Nie pisz, że mam przelać na to samo konto, z którego płaciłaś. Dużo łatwiej jest skopiować dane do przelewu z PW niż odnaleźć je na długim wyciągu z konta

- Zwroty robię w niedzielne wieczory, wtedy mam najwięcej spokojnego, wolnego czasu na skupienie się i odesłanie Waszych pieniędzy na odpowiednie konta

- Jeśli masz rozsądny powód, przez który spóźnisz się z wpłatą – poinformuj mnie o tym!
- Jeśli w wątku zamówieniowym lub w PW z danymi do przelewu proszę o przesłanie potwierdzenia wpłaty, to proszę wyślij je na adres mailowy: j_ulkam@o2.pl Jeśli o to nie prosiłam, nie pisz mi proszę PW, że przelew już wysłałaś, bo wizażowa skrzynka ma ograniczoną pojemność

- Jeśli masz pytania, na które odpowiedzi nie znalazłaś na wątku zamówieniowym/ informacyjnym/ plotkowym – napisz do mnie maila: j_ulkam@o2.pl. W tytule podaj swój Nick oraz nazwę/ numer zamówienia!
- Tu jest arkusz rozliczeniowy – to w nim znajdziesz najbardziej aktualne informacje dotyczące zamówienia: czy Twój przelew dotarł, jakie jest Twoje saldo, itp. W niniejszym wątku informacyjnym na bieżąco będę uzupełniać statusy zamówień oraz postępy z jego rozliczaniem i wysyłaniem.
- Możliwy jest także odbiór osobisty w Tychach, Mikołowie, Katowicach – jestem otwarta na propozycje

- W zamówieniach, gdzie występują rezerwy, też wymagam wpłaty jak od każdej Uczestniczki zamówienia.
- W przypadku zamówień w hurtowniach odzieżowych, nie biorę odpowiedzialności za ich pomyłki związane z kolorem, rozmiarem, itp. oraz za jakość ubrań (w tym tych z wadami). Informuję, iż proces reklamacyjny jest nieopłacalny i trudny do rozstrzygnięcia na korzyść zamawiającego.
Obiecuję, że postaram się jak najlepiej wywiązywać się z roli Organizatorki. Jestem przede wszystkim Wizażanką taką jak Wy, dlatego też jeśli zdarzy mi się jakaś pomyłka, błąd, proszę o wyrozumiałość i.. o zwrócenie mi uwagi 
Nie planuję zamówień w hurtowniach z biżuterią 
W razie jakichkolwiek pytań piszcie na maila, postaram się odpowiadać najszybciej jak tylko to będzie możliwe!
Dziękuję i zapraszam serdecznie!
Edytowane przez j_ulkam
Czas edycji: 2013-10-15 o 19:26
|