Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-15, 19:13   #4295
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Pędzicie dziewczyny jak zwykle, nadrabiałam chyba godzinę
My dzisiaj byliśmy na zakupach, kupiliśmy Hani kurtkę w 5-10-15, spodnie w Lidlu, czapkę i rękawice w H&M, szalik w Pepco i buty na zimę w Deichmannie ja kupiłam pidżamy w pepco i rękawiczki w H&M, bo mi już ręce marzną a stare rękawice zgubiłam przy przeprowadzce

Nie cytuję, bo i tak mi nie zacytuje połowy, a nie chce mi się odpisywać strona po stronie, więc tyle co zapamiętałam:

Lolitko pięknie wyglądaliście fajnie, że wrzuciłaś fotę

Paulka i kasiub teściowe boskie, ale moja ma podobne podejście, więc możemy sobie podać rękę porażka, ale można się do tego przyzwyczaić nie?

Magdi mamy podobne typy imion ja dla dziewczynki jestem prawie pewna Antoniny, a dla chłopca myślałam też o Antosiu właśnie

Ilkas no niestety prawie codziennie mamy pobudkę o 5, Hania miała okres, że spała dłużej od 20 nawet do 6.30, ale ostatnio jej się pozmieniało. Bierzemy ją wtedy do nas, trochę się do mnie poprzytula, czasem zaśnie, czasem nie, dostaje butlę z mlekiem, bawimy się jakimiś małymi zabawkami w łóżku i tak zleci do 6.30-7 potem idziemy obrobić inwentarz żywy ja myję włosy i schodzimy na śniadanie

Zamyślona, szefowa masakra, kolejna rzecz, która może człowieka dobić, skąd się biorą tacy ludzie? Życzę Ci baaardzo dużo siły kochana! Niczym się nie przejmuj

Hope ja nie miałam, ale na początku mi wychodziły bakterie w moczu i brałam urosept i coś tam dopochwowo przez tydzień w sumie tak na wszelki wypadek.
A no i obejdzie się bez bacików
Ale przede wszystkim chciałam mówić, żebyś uważała na siebie kochana! Mam nadzieję, że to plamienie już po raz ostatni a teraz będzie już z górki co to za dziadostwo no!

Santom śliczny okruszek i już jaki duży!

Vampirka również cudne maleństwo!

W ogóle gratuluję udanych wizyt dzisiaj same dobre wieści

I witam nowe mamusie na wątku, ale nas duuuuużo!!! będzie wyż chyba

Aaaaa i dołączam do grona posiadaczek zapasu tamponów najgorzej, że w połogu nie można ich używać
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora