|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
Napisane przez Neni1984
Mela też mam wrażenie, że włosy na nogach mają się lepiej!
W ciąży goliłam co parę dni i nogi były gładkie w dotyku, a teraz po jednym dniu już nieprzyjemna tarka 
|
W ciazy tez tak mialam z goleniem nóg 
Magdalenne - nasz smyk tez sobie sam wybral godzine 19 na kąpiel wiec musielismy sie dostosowac
potem jak bedzie siedzial to chce mu przesunac na troche pozniejsza pore bo chce chlopakow kąpać razem w wannie 
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa
teso ja tez bym to zlala najchetniej.. jestem wierzaca ale nie chodze do koscioła... ale swieta obchodzimy i wogole chcialabym zeby moje dziecko było ochrzczone ( na co defacto musze czekac bo o ile by ni ebylo problemu ze zrobieniem chrztu to chrzestna ktora chcemy tez nie ma bierzmowania i jest samotną matką to wogole wedlug nich powinna niewiem co ..) i kiedy chcialabym wziasc ślub koscielny ale jak oni tak zniechecaja do wszystkiego to mam ich gdzieś..W czw jeszcze ide do proboszcza zapytam a jak nie to nie..
|
Noo dokladnie, zamiast sie cieszyc ze sie do nich przychodzi, a coraz mniej jest ludzi praktykujacych to utrudniaja
|