2013-10-15, 20:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
Ooo to nie widziałam, że pokazywała, hehe a Ty pisałaś, ze niby nie masz czasu pisać, a tu wyszło szydło z worka. Ja za każdym razem jak otwieram to mam duszę na ramieniu, by nie przeczytać tego najgorszego 
|
Bo ja podczytuje ale zbyt często się nie odzywam
Cytat:
Napisane przez Innocence_89
Dokładnie oto mi chodziło nie wiem co w tym złego że wole dla swojego dziecka Polskie bezpieczne ubranka???? Szkoda że nie można na tym forum wyrazić swojego zdania bo zaraz jest sie atakowanym ze wszystkich ston najpierw Diabli mnie skrytykowała bo nie kupuje ubranek w SH jak WSZYSCY . Później jej słowa o biednych dzieciach z chin zostały uznane jako moje i mnóstwo z tym związanej krytyki z tym popłyneło, A póżniej jak powiedziałam ze nie chce dla swojego dziecka Chińskich rzeczy bo się boje o jego bezpieczeństwo...to się okazało że krytykuje wszystkie matki które kupują chińskie rzeczy . SZKODA ze na tym forum nie jest dopuszczone posiadanie własnego zdania.... Przykro mi, i płakac mi się chce bo jednak się do Was przywiązałam no ale cóż ....nie miałam na myśli nic złego ...chyba musze skończyć udzielanie się tutaj,,,szkoda no ale cóż.. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych Dzieciaczków
|
Chyba wyolbrzymiasz sprawę.
Generalnie "siedzę" w tym biznesie od lat i dlatego byłam ciekawa co kupujesz, bo wiem ze wiele firm oszukuje nas i ma fabryki w Chinach.
Materiały też się od nich sprowadza - szczególnie jedwab na przykład - bo jest najtaniej.
"bo jest najtaniej" rzutuje na to, ze firmy wybierają Chiny.
Temat rzeka....
Tak czy siak raczej nie ma co się obrazac.
Każdy może mieć swoje zdanie 
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------
Cytat:
Napisane przez diabli
miałam kiedyś okazje obserwować produkcje wina w rozlewni...winko leciało z jednej kadzi, a etykiety zmienialy się jak w kalejdoskopie: wino hiszpańskie, portugalskie, MSZALNE   polslodkie, słodkie wytrwawne - nieważne. doda się słodziku, odejmie i już.
|
No proszę-da się? Da!
|