Mój ma czasem tak samo na brzuchu nie ma siły już leżeć a jak go wezmę na plecki to marudzi

ooo to się wyspaliście

u nas w dzień jest jedna 3-4 godzinna drzemka
Właśnie wróciliśmy ze spaceru Mateuszek twardo zasnął więc sobie myśle pewnie pośpi jak zwykle 3-4 godziny , i tak by było jakby nie moja sąsiadka która chciała zobaczyc jaki już jest duży i Mały się obudził

No nic będzie mu sie lepiej spało w nocy

a teraz lezy w macie i gada do ośmiornicy

Dziś na obiadek zupka pomidorowa i ziemniaczki z mięskiem i buraczkami
Mówilyście o Tż jak usypiają Maluchy .Mój Tz na szczęście wie jak to jest i jak już gasimy swiatło po kąpieli to jest cisza a jk Mały sie przebudzi w nocy i nie może zasnąć to Tż bierze go na ręce i nosi ale po cichu i bez kontaktu wzrokowego, za to w dzień razem się nagadają , nawygłupiają i naśmieją. Muszę pochalić mojego T ż że jest super mężem i tatą . Jak przychodzi z pracy to od razu bierze Mateuszka i bawi się z nim mówi mu jak się bardzo stęsknił, śpiewa mu własne ułożone piosenki

opowiada bajki a ja mam czas wolny

w domu też nie trzeba mu mówić żeby coś zrobił sam jak widzi że garki są w zmywarce to wyjmie włoży nowe poodkurza pomyje podłogi,pranie sobie nastawi wszystko

i mówi żebym odpoczęła bo wie jaka to ciężka praca zajmowanie się takim małym Skarbem

W nocy ja Małego karmie a Tż przebiera i oczywiście razem go kąpiemy

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------