Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-15, 19:33   #1418
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez Innocence_89 Pokaż wiadomość
Mój ma czasem tak samo na brzuchu nie ma siły już leżeć a jak go wezmę na plecki to marudzi ooo to się wyspaliście u nas w dzień jest jedna 3-4 godzinna drzemka

Właśnie wróciliśmy ze spaceru Mateuszek twardo zasnął więc sobie myśle pewnie pośpi jak zwykle 3-4 godziny , i tak by było jakby nie moja sąsiadka która chciała zobaczyc jaki już jest duży i Mały się obudził
No nic będzie mu sie lepiej spało w nocy a teraz lezy w macie i gada do ośmiornicy
Dziś na obiadek zupka pomidorowa i ziemniaczki z mięskiem i buraczkami

Mówilyście o Tż jak usypiają Maluchy .Mój Tz na szczęście wie jak to jest i jak już gasimy swiatło po kąpieli to jest cisza a jk Mały sie przebudzi w nocy i nie może zasnąć to Tż bierze go na ręce i nosi ale po cichu i bez kontaktu wzrokowego, za to w dzień razem się nagadają , nawygłupiają i naśmieją. Muszę pochalić mojego T ż że jest super mężem i tatą . Jak przychodzi z pracy to od razu bierze Mateuszka i bawi się z nim mówi mu jak się bardzo stęsknił, śpiewa mu własne ułożone piosenki opowiada bajki a ja mam czas wolny w domu też nie trzeba mu mówić żeby coś zrobił sam jak widzi że garki są w zmywarce to wyjmie włoży nowe poodkurza pomyje podłogi,pranie sobie nastawi wszystko i mówi żebym odpoczęła bo wie jaka to ciężka praca zajmowanie się takim małym Skarbem W nocy ja Małego karmie a Tż przebiera i oczywiście razem go kąpiemy

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

ja też chwalę mojego TŻ bo naprawdę ogromnie mi pomaga, czasem nawet palcem nie kiwnę cały dzień w sobotę, bo jestem taka styrana, a on mi zabiera młodego na spacer żebym odpoczęła

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
kolejna inspiracja prezentowa (gwiazdkowa?)
DINOZAUR JESTEM SZEFEM
http://allegro.pl/k-s-kids-dinozaur-...601384726.html fajnie nie?
widziałam go na żywo na warsztatach i już od dawna choruje

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Dzien dobryn widze powazne tematy byly roztrzasane
Diabli no to macie pogode wypas

Ja kupuje w lumpkach ale bardziej dla.siebie chyba dla tego ze nie.mam szczescia do perelek dzieciecych hehe a uwielbiam kupowac w sklepie ehhhh jedyne dzialy jakie odwiedzam to dzieciece hehh

Wstalam po 6 (( kto wymyslil szkole na 8 ????? No kto???? Jak ja uwiwlbiam spac z rana...

Odwolalam szczepienie bo M. Katar sie nie skonczyl , dalej chrobocze mu i dzisiaj lekarz ehhh

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja kupuje na ciuchach i dla siebie i dla młodego, bo u nas nie ma sklepów tych firm które mnie interesują teraz dzięki can i meegan mogę ściągać małemu ciuszki ze stanów i uk więc mniej kupuje mówiąc szczerze ciuchy z nexta a ciuchy ze smyka czy 5.10.15 to niestety zupełnie inna półka jakości jak i wzorów także polskie ciuszki mi nie podchodzą

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
qwa ..... mam idealne dziecko, śpiące całą noc do 6.30, a chodzę jak zombi przez kota który od 4.30 nie daje spać
ale jest nadzieja że zacznę się w końcu wysypiać bo po moim psioczeniu rano mąż stwierdził że jak Przemek śpi ładnie to on u niego będzie zawsze spał, bo jego kot nie budzi a mnie jak śpię w naszej sypialni też nie - nie wnikajcie w logikę )
w sumie jak po zmianie czasu nic się Młodemu nie poprzestawia w złą stronę to chyba zacznie sam w pokoju spać. a jak jest u Was? ja się ciągle boję że taki malutki, samotny, ze coś mu się stanie w nocy
ja przygotowuje młodego do eksmisji, ale też mam jakieś głupie jazdy

lecę dalej...