Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-15, 19:36   #1419
modro
Rozeznanie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
to zostaniesz meczennica miesiaca i masz dobre karty by zostac meczennica roku...
chociaz ja sie chyba tez szykuje do tytulu - jak wczoraj ucieszylam sie, ze u nas nie tak zle, bo mimo wszystko mlody spi z tym cycem w buzi, a ja moge lezec w tym czasie, tak ta noc byla do niczego... i od 4tej juz w ogole byl koniec spania
no i cieszylam sie tez, ze mamy max 3 kupy na dzien, a tu prosze - juz dwie zaliczone... nie wiem, moze cos z nim znow nie tak? dzisiaj lekarz, postaram sie go wypytac...
No ja wiem, że to co wyżej napisałaś to żartobliwie, ale muszę to napisać - jak czytam o przejściach Twoich i Flo czy teraz cynamonki i Adasia to jestem dla Was pełna podziwu i przypomina mi to, że mam nie narzekać na brak snu czy marudzenie mojego dziecka czy inne jego wybryki tylko być szczęśliwą, że jest zdrowe.
No i jestem pełna podziwu dla Was, że nie narzekacie, nie zioniecie złością na los, zmęczeniem, nie deprecjonujecie błahych "problemów" innych mam, które mają zdrowe dzieci.
Ja chyba bym nie miała tyle siły, aby w takiej sytuacji tu wchodzić i czytać o normalnym życiu innych dzieci... za słaba jestem, egoistka...

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
siedzi i tylko gada blablablablablablablablaa , zabawke chwyci,podniesie i wyrzuca,zero zainteresowania,wyciągnęl am wszyyyyystkie zabawki (2 duuuże torby) i codziennie dostanie kilka nowych,coś musi ją zainteresować.. teraz ćwiczymy,zainteresowanie takie ,iż minuta to max(co sie ostyatnio cieszylam) i wyrzut w dal
Ale ma iskierki w oczach, śliczna

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
maly odsypia szczepienie - śpi ponad 2,5 h, dziewczyny które szczepiły na rota, wasze maluchy też co chwilę po szczepieniu wymiotowały?
Ani razu, a już jesteśmy po 2 dawkach.

modro jest offline Zgłoś do moderatora