Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-15, 19:47   #1424
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
dlaczego takie maluszki musza tyle znosic...niech to już się skończy. Adas zdrowiutki do domu i to juz!!!

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

czyli w sumie dobra i zla wiadomość:

dobra, Darus ma na razie spokoj i masujcie się dalej w miare Waszych możliwości

a zla: lekarka dala dupy, choć termin był ustalony

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

oplacalo się wyjść z domu.

kciuki za szczepienie (Przemo&Vil za Was tez!)

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

nie wiem dlaczego, ale przypomniała mi się cycolina z mydelka fa i rycze przed monitorem

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

mamusia oszukujesz! jeszcze trochę i corka nie da się nabrać jak Ty nie zjesz to ona tez nie hehe.
Zje, zje, bo jej smakuje, a jak cos to sie poswiece dla dobra cory

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
ja tez tak myslalam, ale to nie stoi na polce z niemowlęcymi (tam gdzie mleka, kaszki i dady). z przodu sklepu kolo koszy i kas stoi taka tekturowa polka hippowa i w niej sa słoiczki, soczki i te wafelki/batoniki http://www.promobaby.pl/market-biedronka.html

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

hehe nie napisałam, ze brzydzisz się innymi dziecmi tylko tekst o chorobach jakos mnie tak natchnal... każdy ma swoje zdanie, ja nie skreslalabym dopóki nie sprawdziłabym na własnej skorze. ale ja to ja, a ty to to :P w sumie do tego już doszlysmy wcześniej hehe.
podsumowując: dobrze ze sa tacy ludzie jak Ty - maja swira na punkcie ciuszków i kupuja zapasy nowych, z których polowy pewnie nie zaloza. dzięki nim mam nowe dostawy w lumpku i moge tylko ladnie powiedzieć DZIE-KU-JE-MY

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

ja tez pisałam o tym wczoraj. co to za frajda isc do sklepu wydac 100zl i mieć jedna kiecke, która malej zaloze max. przez miesiąc dla mnie to...zbyt leniwe

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

mamuska mokra kura ważne, ze dziecko wyspane. jutro będzie lepszy dzień wskakuj pod kolderke i wygrzej się żeby z tego nie było jakiegoś kataru.

mniam, z curry, galka muszkatalowa i odrobina imbiru taki gesty i z grzankami...pycha.

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ----------

nie oglądam ale sophie wygląda niewiele lepiej od tej kury

brr zimno. w takim razie nastawiam się na ochłodzenie, bo u nas codziennie kolo 20 stopni i spotkać można ludzi w krótkich rękawkach.

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

uda się uda, Twój masażyk zdziała cuuuuda zastanawia mnie dlaczego inne dziewczyny na forum pisaly, ze to się robi dopiero po roku czy kiedyś tam...dopytam znajomej, bo ostatnio na spacerze mowila, ze jej syn ma problem z kanalikiem. może podpowie jak to u nich wygląda.

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

nadrobiłam, dobranocka!
Szukalam po calej biedrze i nawet kolo kas nic nie widzialam, musze sprawdzic jeszcze raz. Ale te warzywa, ktore sa w biedrze po 2.69 kupowalam wczoraj w ross po 2.59 + 3% rabat wiec chyba bez szalu ta promocja