ja tez tak myslalam, ale to nie stoi na polce z niemowlęcymi (tam gdzie mleka, kaszki i dady). z przodu sklepu kolo koszy i kas stoi taka tekturowa polka hippowa i w niej sa słoiczki, soczki i te wafelki/batoniki
http://www.promobaby.pl/market-biedronka.html
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------
hehe nie napisałam, ze brzydzisz się innymi dziecmi

tylko tekst o chorobach jakos mnie tak natchnal... każdy ma swoje zdanie, ja nie skreslalabym dopóki nie sprawdziłabym na własnej skorze. ale ja to ja, a ty to to :P w sumie do tego już doszlysmy wcześniej hehe.
podsumowując: dobrze ze sa tacy ludzie jak Ty - maja swira na punkcie ciuszków i kupuja zapasy nowych, z których polowy pewnie nie zaloza. dzięki nim mam nowe dostawy w lumpku i moge tylko ladnie powiedzieć DZIE-KU-JE-MY

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------
ja tez

pisałam o tym wczoraj. co to za frajda isc do sklepu wydac 100zl i mieć jedna kiecke, która malej zaloze max. przez miesiąc

dla mnie to...zbyt leniwe

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------
mamuska mokra kura

ważne, ze dziecko wyspane. jutro będzie lepszy dzień

wskakuj pod kolderke i wygrzej się żeby z tego nie było jakiegoś kataru.
mniam, z curry, galka muszkatalowa i odrobina imbiru

taki gesty i z grzankami...pycha.
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ----------
nie oglądam

ale sophie wygląda niewiele lepiej od tej kury
brr zimno. w takim razie nastawiam się na ochłodzenie, bo u nas codziennie kolo 20 stopni i spotkać można ludzi w krótkich rękawkach.
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------
uda się uda, Twój masażyk zdziała cuuuuda

zastanawia mnie dlaczego inne dziewczyny na forum pisaly, ze to się robi dopiero po roku czy kiedyś tam...dopytam znajomej, bo ostatnio na spacerze mowila, ze jej syn ma problem z kanalikiem. może podpowie jak to u nich wygląda.
---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------
nadrobiłam, dobranocka!