3. Podkład Rimmel Cool Matte 16hr piankowy mus, kolor 303 true nude. Nowy, nie używany, ale słoiczek był raz odkręcony.
Moja lista:
Pielęgnacja:
- ok.20 ml żel-kremu Avon Solutions do cery tłustej
- nowy, nieużywany dezodorant w sztyfcie Dove
- BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008
- Oriflame Winter Solutions, odżywka do włosów bez spłukiwania, 50% (świetna, ale nie potrzebuję już takiego mocnego odzywienia

)
- Nivea HairCare Styling minitubka żelu do włosów 30 ml, nieużywana
Makijaż:
- lakier do paznokci Oriflame z wiosennej kolekcji, Peach z 7 ml zostało ok. 6
- lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy użyty 2-3 razy, świeży)
- 2 lakiery do paznokci Manhattan 7ml, żużycie nie przekracza 15%; w kolorach róż opalizujący błękitem oraz wielokolorowy-tęczowy
- bezbarwny błyszczyk z drobinkami Nivea Caregloss&shine, w tubce, nowa wersja z delikatnymi drobinkami ale niewidocznymi na ustach, pachnie leśnymi owocami, użyty 2 razy
- 2/3 błyszczyku Manhattan CalypsoShine bezbarwnego z drobinkami (pachnie wazelinką)
- ananasowy błyszczyk w kulce no name, użyty 2-3 razy
- podwójny cień prasowany RubyRose nr 8 z lusterkiem, kolor morski perłowy (pastelowy i ciemny) zużycie powierzchowne
- odsypka cienia APC 18 (srebrzysty niebieski ciemniejszy niż błękit);
- pudry w kulkach-zrobię mieszankę na życzenie:
* Oriflame nabłyszczające: (1)białe-3 szt, (2)złote-2 szt, (3)różowe-5 szt
* Manhattan: 15 złotych kulek z serii CalypsoShine (4)
* Vollare: nabłyszczajace- 4 łososiowe(5) (ja zmieszałam je razem z Oriflame); satynowe- 5 jasnego beżu(6), 8 średniego beżu(7), 7 jasnego brązu(8), 10 czekoladowych(9)
Próbki:
- szminki Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (3), PaleRose(8), BerryMauve(5), Rose(4) StrawberryDelish(6), KnockoutPink(7), PlumFrost(2), MeltedSun(1)
- Cindy Crawford Feminine (wygląda na 2ml, raz otwarta)