2013-10-15, 20:05
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
Napisane przez Olivkaa200
aniczko zycze Ci bys teraz dobrze wybrala  choc sama wiesz ze u Ciebie dac mniejszy implant wiazal sie z podwieszaniem. Cholercia jak Ty bedziesz zmniejszac to ja ide powiekszac  zrobimy u jednego doktora i bedziemy sie wspierac  za ile planujesz wymianke?
|
Dzięki Dziewczynki
Kurcze, sama się boję tej decyzji, nie wiem jak to będzie, jakie wyjdą, poza tym pionowe blizny pewnie mnie nie ominą. Trudny wybór, nie mam jeszcze lekarza, nie byłam na żadnej konsultacji. Na szczęście mam dużo czasu (czyt. brak kaski ).
Olivko, jasne - idziemy razem i będziemy się wspierać . Nie wiem kiedy wymienię. Myślę, że muszę sobie dać jakieś dwa latka na uzbieranie pieniędzy. Po mojej operacji musieliśmy mocno zaciskać pasa, żadnych remontów, wyjazdów, konkretniejszych zakupów nie było. Tym razem chcę, by to wszystko przeszło łagodniej. W końcu cycki już mam, gąbek nie muszę upychać więc spokojnie sobie będę odkładać, bez wyrzeczeń.
A jak zmienię zdanie to ewentualnie z Belsenko polecimy do Kenii 
Cytat:
Napisane przez krokus26
Witaj kochana, 
wiem o czym piszesz. Jesteśmy w tej samej sytuacji. Ale czy powinnyśmy być na siebie złe? Może zaufałyśmy za bardzo lekarzowi, który Nas nie słuchał.
|
Hej Krokusiku . Już sobie pogadałyśmy 
Cytat:
Napisane przez belseno
oooo nurkowanie w Kenii fajny pomysł  ...to jak zmienisz zdanie odnośnie cycków to daj znać to i ja zaczne kaske zbierać i się podłącze pod to nurkowanie 
Mam ładny stanik 70 F chyba i jest na mnie za duży, nie chodzony - może chcesz?
|
No jasne, że dam znać . Stanik też chcę - priva poproszę .
Cytat:
Napisane przez Carmen2206
I jak to jest z tym słoniem ,ze jedna dziewczyna będzie go miała a druga nie ,bardzo bym chciała jego uniknąć bo brak swobodnego oddechu mnie ograniczy totalnie 
|
Poćwicz sobie oddychanie przeponowe - to naprawdę pomaga 
Cytat:
Napisane przez misia2684
Cześć dziewczyny, podczytuję Was od kilku dni i jak się w ostatniej chwili nie rozmyslę to również będę posiadaczką pięknego mam nadzieję biustu  Powiedzcie mi czy projekcja 4,4cm jest duża? bo mam do wyboru 4,4 cm i 5,3 cm i sie zastanawiam, bo nie chcę żeby biust wyszedł za duży... Wyjściówka marna, bo wykarmieniu 2 dzieciaczków...
Doradzcie mi coś bo już wariuję z tymi rozmiarami 
|
Nie, 4,4 cm to nie jest duża projekcja.
|