2013-10-15, 20:06
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
pomarańcza , janeczka, bluesky- dziękuję kochane za troskę 
agaaga- no niestety. leżę już od początku września. mając już powoli tego dosyć czasem gdzieś wyszłam, rzadko, zaledwie kilka razy a ostatnio juz bylo ok od prawie dwóch tyg, ulżyło mi, pomyślałam,że już niebawem drugi trymestr i się uspokaja n dobre... a tu taka lipa. Na szczęście poki co jednorazowe ale zobaczymy co bedzie dalej, na szczęście jutro wizyta...
dwakolory - gratuluję udanej wizyty!!! milo pcozytac tak fajne wieści o rączkach, nóżkach
co do $ wizyty ... masakra z cenami... ja bym nie dala rady finnsowo 
wampirka - dzięki za info ! pewnie wypróbuję! 
masz pięknego dzidziola! wyraźna buzia, rąsia rewelka, gratuluję.
selenitka - no to trza zmienić butki.
Zawsze mialam brazowe plamienia, tym razem to byl taki zaróżowiony śluz, dzis bardzo, bardzo czesto sikam wiec w koncu natrafiłam ;[
no cóż, nie ma rady, wróciłam do wyra i koniec wycieczek
kasianku- no to gratuluję danych zakupów! ubrałaś małą od stóp do głów za jednym zamachem, to wyczyn! 
no ja też mam nadzieję że to pojedyńcze, no i jutro wizyta... czekam tak naprawdę z duszą na ramieniu...
a jak przechodziłaś toxo to chyba dobrze i nie musisz tak kontrolować?to chyba jest tak ze kontrolować muszą te, co nie przechodziły
magdi - no staram się leżeć ale bywa różnie z tym dla odmiany np siedzę 
magdi nie przejmuj się ze kolezanka ma - jak uwielbiasz imię to dawaj ! ja wiesz ile w rodzinie mam swojego imienia? i wcale to nikomu nie przeszkadza dawaj Frania! 
paulka - a moze sprobuj rady starszych pań i ssij... skórkę od chleba? poważka!
Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2013-10-15 o 20:28
|
|
|