2013-10-15, 21:13
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa
Adaś ma 40 stopni gorączki. Paracetamol nie działa. Włączają w ciemno antybiotyk. Jak przyjdą wyniki krwi (za kilka godzin- fuck!) to dobiora właściwy.
Krew pobierali z nóżek, raczek, pięty- nic nie polecialo. Mówiłam im, że Adaś ma zapadniete żyły ale nie słuchali. Na końcu pobrali krew z głowy 
Prześwietlenie klatki wyszlo ok. Teraz robia echo serca.
Zrobili też wymazy z oczu (na moja prośbę) i z nosa. Tak mu pobierała baba z nosa, że Adasiowi krew poszła. Komentarz? BO SIE RUSZAŁ ZA BARDZO. Sorry, zapomnialam powiedzieć- Synu, teraz wsadza Ci rurke do nosa więc sie nie ruszaj :/
Zwazyli też Młodego- 4,1kg 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Mi by na twoim miejscu chyba nerwy wysiadły przy tym personeu szpitala jak Boga kocham.... Mam nadzieję,że Adaś jak najszybciej wydobrzeje, trzymam kciuki nieustannie 
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa
Ostatnio chce zalatwic bierzmowanie tzn chodzilabym nawet na te nauki tyle ze one strasznie dlugo trwaja.. ale co z tego jak ksiadz w naszej parafi stwierdził ze nie ma opcji zrobienia bierzmowania bo zyje w grzechu i mam nieslubne dziecko i on mi zrobi bierzmowanie tylko jak w ten sam dzien ochrzcze Zuzie i wezme slub koscielny.. powiedział ze wesele itp nie jest wazne i ze musimy to zrobic w UWAGA -- FERIE... lol.
Powiedzcie mi ktoras moze wie bo ja jestem przylamana tym ... jak sie idzie do innej parafi bierzmowac to potrzeba zasw ze swojej parafi o zgode na bierz?
ja juz nie mam nerwow.. pedofile i wogole a człowiek normalny chce isc sakrament zrobic i ni huhu ... eh...
.
|
Dotka, ja teraz robie bierzmowanie razem z bratem. Oboje nie zdecydowaliśmy się na zrobienie w gimnazjum i teraz robimy,głównie dlatego,że poprosiłam brata o bycie chrzestnym. I zaczeliśmy chodzić na spotkania,msze itd pod koniec września, dostaliśmy indeksy,w których ksiądz podpisuje się po każdej niedzielnej mszy i trzeba tak do maja chodzić w każdą niedzielę,a w maju bierzmowanie. Do tego musimy na różańce, spowiedzi, roraty, gorzkie żale i sporo innych chodzić i też jest to odznaczane w indeksie No ale do tego,żeby ochrzcić dziecko ja jako matka nie potrzebuję bierzmowania,tylko chrzestni muszą je mieć-tak usłyszałam od księdza. Mimo wszystko chcę iść do bierzmownia razem z bratem. A co do ślubu-też żyję w grzechu bo nie mamy z tż ślubu ani kościelnego ani cywilnego-ale nawet nie pytał mnie o to ksiądz podczas rozmowy o chrzcie (chcemy orzchcić małą na roczek).
|
|
|