Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-15, 20:26   #4460
Milena_12
Rozeznanie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
A kurier dotarł dziś z moją przesyłką W dodatku przyleciały też moje śnieżynki styropianowe Ale żeby nie było tak pięknie... Światełka zamawiałam białe - przyszły niebieskie Mimo to nie będę ich wymieniać, bo jednak mi się spodobały Z kolei pan z poczty nawet nie pofatygował się, aby przynieść paczkę pod wskazany adres, tylko OD RAZU, bez jakichkolwiek pytań zostawił ją u sąsiadów babci
Co do tych śnieżynek, to niezłą robotę sobie zafundowałam Siedziałam nad nimi przez prawie 4 godziny i zdążyłam "obrokacić" 8 sztuk, w dodatku bez boków, tylko z przodu i z tyłu, bo nie mam przy sobie żadnego małego pędzelka Oczywiście mimo, że wyłożyłam stół gazetami, ubrałam rękawiczki i starałam się uważać - wszystko jest w brokacie
Czy dałabyś mi znać skąd masz materiały? Ja sobie już zamówiłam filc i będę robić filcowe ozdoby na choinkę

Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj zamiast radyjka meczyk se włączę i po patrzę jak nasi miszczowie po dupie dostają, w reszcie jakiś dobry kabaret

Martyna dobra robota , fajnie się prezentują
Ja bardzo nie chciałabym tego oglądać, ale muszę Ciągle sobie robię nadzieję i o! Potem d*pa
Milena_12 jest offline Zgłoś do moderatora