2013-10-15, 20:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez Magiusa
Jak czytam tą rozmowę o chińszczyźnie to wychodzi na to, że ja jestem matka nieprzejmująca się. Szczerze mówiąc poza tym, ze lubię bawełnę to mało patrzę na metki. Ale dziś już jak rozmawiałam z kumpelą to wyszło, że jestem matka niefrasobliwa bo szczerze mówiąc Daro ma te swoje zabawki i pakuje je do buzi i póki co jeszcze mu żadnej nie wyprałam. Na szczęście nic mu się nie dzieje.
|
przebij mnie ja nic nie wyparzam, poza smoczkiem raz na kilka dni i butelką przed podaniem, miśków nie piorę, zabawki tylko opłukuje, bo mam sierść wszędzie, ogólnie się nie cackam, bo nie będę trzymała dziecka pod kloszem a potem nagle wypuszczę na świat, ale ja z tych wyrodnych matek:P
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------
Cytat:
Napisane przez Veronic
to ja mam podobnie 
ostatnio smoczków już w ogóle nie wyparzam, czasami tylko przeleję wodą, żeby wizualnie był czysty 
zabawki też pakuje do buzi i też ich nie myję  i oczywiście wszystko to jedna wielka chińszczyzna  i jakoś się tym za bardzo nie przejmuję
|
wszędzie czytam, że wyparzać do 6 miesięcy wypada więc luzik
|
|