Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiedz to tutaj, cz. 15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-15, 20:48   #4145
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 15

Cytat:
Napisane przez bujdanaresorach Pokaż wiadomość
Ja też muszę podszkolić swój angielski, bo cofam się i chyba nawet gorzej z moim językiem niż w liceum.
Ale skoro codziennie nie mam do czynienia z angielskim, to chyba cudów nie ma.
Trzymam kciuki za Wasz (domyślam się, że do USA z TŻ ) wyjazd.

A fucha.. Szału nie ma, nic kompletnie związanego z moim wykształceniem, ale bliskie moim zainteresowaniom. Mam nadzieję, że w jednej dziedzinie będę mogła się wykazać.
Staram się za bardzo nie jarać, bo ostatnio cieszyłam się jak głupia i wyszłam na tym jak Zabłocki na mydle.
Jutro zaczynam i już będę wystawiona na próbę - 12 godzin ostrego zapieprzania
Tak, myślimy o tym chyba coraz poważniej. Tak czy siak- muszę koniecznie z tym angielskim się podciagąć, bo inaczej to mogę sobie pomarzyć o jakimkolwiek wyjeździe Zobaczymy jak się to wszystko potoczy, bo to też nie tak hop-siup i jakbyśmy mieli się tam przenosić to pewnie najprędzej na wiosnę/wakacje 2014. Wszystko wyjdzie w praniu Póki co kończy mi się staż i szukam pracy, bo do ewentualnego wyjazdu muszę pracować i mieć skądś pieniądze No chyba, że oboje z TŻ dostaniemy jakieś wypaśne oferty pracy nie do odrzucenia, to wizja wyjazdu może się oddalić, ale chyba każdy wie jak jest w naszym kraju z pracą, szczególnie dla osób młodych

No to ciiit, nie mów nic więcej na ten temat Oby się wszystko pomyślnie ułożyło i pamiętaj, że pierwsze dni w pracy zazwyczaj są lekko stresujące i może nie od razu praca przypadnie nam do gustu, różnie bywa Ja trzymam kciuki, żeby było dobrze
BittersweetCocaine jest offline Zgłoś do moderatora