Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-15, 20:53   #1469
cloche
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
mam w szpitalu mnie trzymali dzień dłuzej bo maly ma B a ja 0 i to niby wieksze ryzyko żółtaczki a wyniki miał na granicy

rany nadrobiłąm 2 dni
młodemu też się głowa zaczęła pocić, ale daję mu witaminę D tą w sprayu hmmm muszę zapytać pediatry

rany jak młody daje popalić:/ ciągle marudzi:/ płacze przy ubieraniu bodziaka (a zawsze się cieszył), przy jedzeniu, jak wyjdę z pokoju (a wcześniej bawił się sam do godizny nawet) i nawet na rękach amrudzi a drzemki robi po 20-30 minut i budzi się z wzraskiem idę znowu w czwartek do pediatry, niech mi coś doradzi bo żadne leki już nie pomagają na te zęby a i katar go męczy:prosi :

pozbyłam się gipsu i mam tylko sklejony mały palec z drugim obok, butow nie założę, ale w domu wygodniej

małż zdał prawko i kupił wczoraj motor i śmiga a ja przez głupi palec nie mogę ;(
to taka faza u mlodych chyba, moj ma to samo dokladnie, tyle ze w nocy czesciej sie budzi i spi tylko przy cycu... nawet smoczek jest nagle be ...

fajnie, ze legalnie sie gipsu pozbylas

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
cloche jest offline Zgłoś do moderatora