Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz lepiej się już znamy, zwariowane pomysły nadal mamy...część XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-15, 21:55   #2073
Aldrin
Zakorzenienie

Dot.: Coraz lepiej się już znamy, zwariowane pomysły nadal mamy...część XX

Cytat:
Napisane przez 88_akwE Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Mnie też dopada dół Dziś skończyłam staż i to mnie jeszcze tak nie przejęło jak to, że całkowicie zmienili mi kurs na który mam iść zamiast kadr mam jakiegoś magazyniera, kasjera, fakturowca, wypisywanie faktur i obsługa kasy fiskalnej! W kadrach byłam na liście rezerwowej i nikt się nie zwolnił i tylko tu były wolne miejsca... i w związku z tym idę tam tylko dlatego, że za to płacą, bo w ogóle mnie to nie interesuje I to jeszcze muszę całe miasto przejechać, żeby się znaleźć na miejscu, więc jak przejadę nie wiem ile kasy to to nie ma sensu No ale jak nie pójdę to mi zabiorą kasę ze stażowego

ojejku przykro mi, że nie dostałaś się na kurs który chciałaś a co to za zasady, że trzeba isć na kurs aby kasy nie oddawać ze stażu?

Cytat:
Napisane przez dimethicone Pokaż wiadomość
hej

Ewcia o masakra, kurde

ja dziś to masakrycznie się czuję, nie dość, że jakiś idiota chamsko zaczął komentować mój wygląd (szłam do domu i ryczałam ) to jeszcze u fryzjera straciłam z połowę włosów, nigdy ich nie odhoduję

Chciałaś się tak ściąć czy fryzjer zrobił to bez zgody?
Palantem się nei przejmuj

Cytat:
Napisane przez tooosiaa Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze i przyjmiecie do siebie?
hejo, ucałuj malutką i dużo zdrówka dla niej

Cytat:
Napisane przez booombelek Pokaż wiadomość
wróciłam
nie wiem co się stało, jutro doczytam na fb a dzisiaj tylko mocno tule