2013-10-15, 20:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez humpback
hej, ale można jak najbardziej wyrażać swoje zdanie. i jak czytałam to nikt ci nie zarzucił nic złego, a jedynie dziewczyny dociekały jak to w ogóle możliwe uniknąć chińskich ubranek. a forum po to właśnie jest, żeby wyrażać swoje zdanie
moja jest bardziej mojsza niż twoja
 ciekawe czym jest I. skoro się nie poci
to tylko ja wracam w styczniu? w marcu to biorę urlop
my nie
|
Ja tez planuje od stycznia
Cytat:
Napisane przez Veronic
my też mamy 0Rh + ,także Wojtuś na 100% też ma 0 Rh + 
także sprawa jest jasna
xal- poważnie  grupa krwi ostatecznie ustala się ok 2-3 roku życia 
|
Ja mam 0RH+ a Z na wypisie ma A- 
Cytat:
Napisane przez Magiusa
Hehe..bo na wszystko jest wytłumaczenie " bo to facet"
Za to ja dziś napisałam do mojego pediatry w sprawie glutenu, bo widzę, że jak podaję Daro to nie ma po tym żadnych biegunek ani wymiotów, stolec idealny wręcz. Tylko momentami nie jestem pewna czy go brzuszek nie boli. ( muszę to przetestować i podawać mu o różnych porach i sprawdzić czy zawsze będzie ta sama reakcja czy po prostu on się tak zachowuje czasami niezależnie od podania- bo wygibasy po cycku i przy robi nie raz) No w każdym razie zapytałam czy mam dalej podawać czy przestać, a pediatra mi odpisał, że w przypadku takich "dolegliwości" podawać mimo wszystko.
Mam nadzieję, że dobrze radzi i Vil ( bo Ty chyba co nieco o tym wiesz) jak myślisz? Czy jeśli Daro nie wymiotuje i nie ma biegunek a ewentualnie przez 5-10 min. po podaniu kaszki bolałby go brzuszek to bezpieczne?
Jak czytam tą rozmowę o chińszczyźnie to wychodzi na to, że ja jestem matka nieprzejmująca się. Szczerze mówiąc poza tym, ze lubię bawełnę to mało patrzę na metki. Ale dziś już jak rozmawiałam z kumpelą to wyszło, że jestem matka niefrasobliwa bo szczerze mówiąc Daro ma te swoje zabawki i pakuje je do buzi i póki co jeszcze mu żadnej nie wyprałam. Na szczęście nic mu się nie dzieje.
|
ja tez lekko zlewam temat 
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
przebij mnie  ja nic nie wyparzam, poza smoczkiem raz na kilka dni i butelką przed podaniem, miśków nie piorę, zabawki tylko opłukuje, bo mam sierść wszędzie, ogólnie się nie cackam, bo nie będę trzymała dziecka pod kloszem a potem nagle wypuszczę na świat, ale ja z tych wyrodnych matek:P
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------
wszędzie czytam, że wyparzać do 6 miesięcy wypada  więc luzik 
|
Ja wyparzam butle, smoczka nie uzywamy a zabawki nigdy 
I co z tego ze gdzieś pojedynczy koci wlos, mloda ciagle j gdzieś wynajduje 
Raz nawet wyskubala pozadna garsc prosto z kota 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|