Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-15, 20:56   #1471
Magiusa
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Michas nie ma a D. Jak sie urodzil.to odrazu wiedzialam jaka ma grupe bo my mamy o rh + :p
a teraz nie wiem
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja wiem, że Daro ma RH+ bo ja mam RH- i musieli mi przez to dawać ten zastrzyk z immunoglobiną

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
przebij mnie ja nic nie wyparzam, poza smoczkiem raz na kilka dni i butelką przed podaniem, miśków nie piorę, zabawki tylko opłukuje, bo mam sierść wszędzie, ogólnie się nie cackam, bo nie będę trzymała dziecka pod kloszem a potem nagle wypuszczę na świat, ale ja z tych wyrodnych matek:P

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

wszędzie czytam, że wyparzać do 6 miesięcy wypada więc luzik
Nie przebiję, ale w sumie robię podobnie tzn. butelek nie używam więc nie wyparzam, a smoczka Daro ma w buzi raz na kilka dni, więc równie rzadko przelewam go gorącą wodą

Cytat:
Napisane przez Elusiek85 Pokaż wiadomość
Adi ma biegunkę byliśmy w szpitalu w zakaźnym, lekarz nie przyjął go na oddział, bo jeszcze dobrze wygląda. Dla mnie to on jest inny niż zwykle, mało je, dużo chce spać, wypił leki (i to na siłę podstępem) to wydalił wszystko wodą jak mu nie przejdzie jadę w nocy na dyżur, bo boje się że się odwodni, a pić nie chce
Ech....i takie właśnie jest życie. Matki w nerwach, a lekarze na luzie. Trzymam kciuki by przeszło. Na Twoim miejscu na pewno podałabym mu probiotyk i coś nawadniającego.
Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Nadal nie dostalam
Innocence (haha na bank napisalam zle) tobie przyszedl jakos teraz, kiedy wypelnialas to na stronie?

.
Musiałaś coś źle wypełnić, bo ja ankietę o lewku uzupełniłam duużo po Was, jak tutaj wszystkie po kolei zaczęły meldować, ze dostały i już kilka dni temu go otrzymałam.

Nota bene jak chcesz mogę Ci przesłać bo na mnie i Darku on nie robi żadnego wrażenia

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora