Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-15, 21:06   #3669
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Dzwoniłam jeszcze raz w sprawie tej krówki i mają rano przysłać patrol. Na razie jest zimno i pole zaszło mgłą...

My zaczynamy remont kolejnego pokoju na górze. Mąż dziś wszystko poprzestawiał i powykręcał ze ścian. Teraz pojechał na trening karate a jutro zaczyna skrobanie i gipsowanie dziur. Tak mnie to jakoś przeraża...
A jutro rano idę na pierwszą kontrolę do stomatologa z synkiem ciekawe jak zareaguje...
Oby nie było za późno
Napisz nam jutro
Oby był grzeczny

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Trele co do imion- Ł. Nie zgodził sie na drugie przez nas brane pod uwagę jako "drugie" bo mówi ze kolejny syn będzie Mikołajem :p

Mya to nie sezon na cytrusy ale podjadam malej po kawalku mandarynki czy szklanke soku. Do herbaty tyz.
Czytam dalej.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To się napalił

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Witam się wieczornie!

Mojej mamie się tak przekręciło odkąd jestem w ciąży, nagle przeszkadza jej, że siedzę przed komputerem, że oglądam TV, że czytam zwykłą gazetę, a nie dzieciową i non stop chce żebym coś robiła, bo nie można tak siedzieć. No czasem jest nie do wytrzymania.

Zapisałam, zapytam o to położnej na SR.

Super, że sobie leżycie i możesz go pokarmić, piękna chwila.
Moze następna próba pionizowania pójdzie dobrze i wyciągną Ci cewnik. Trzymam kciuki żeby się udało.

Ja też chcę żeby Mała dostała drugie imię po którejś z naszych mam (TŻ albo miojej), tylko po której wybrać, tak żeby druga się nie pogniewała.
Maja Jagoda - bardzo ładnie! Maja Mia troszeczkę się zlewa jak dla mnie, masło maślane.

Juz niedługo będziesz miała synka przy sobie i najważniejsze będzie wtedy jego serduszko. Mam nadzieję, że lekarze będą wiedzieli co robić i zrobią wszystko, żeby serduszko małego było zdrowe! Wierzę w to mocno!
za wagę Małego!

To nie ładnie Was Tymuś nastraszył, nie grzeczny chłopczyk! Ale najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło i z Małym jest w porządku.
Pisałaś o wybieraniu karnisz - mogę Ci polecić gościa z allegro - walgre => http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=567583 , ma duży wybór, atrakcyjne ceny i jest sprawdzony. Zamówiłam u niego już dwa karnisze w zeszłym roku i w tym kolejny, przesyłki bardzo dobrze zapakowane i szybko dostarczone.

to bardzo nieładnie ze strony lekarza, przez niego musicie dwa razy jeździć do przychodni.
Co się działo z Jasieńkiem? Jak to możliwe, ze się dusił?!
Dzięki

Rozbawiłaś mnie bo właśnie jakieś 10 minut temu zamówiłam karnisz od niego .Fajny zbieg okoliczności

Babku Podziwiam Twoje nadrabianie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
dostałam lewka z fp właśnie Tż ze skrzynki przyniósł
O szczęściaro

Nasturcja niezła waga

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Dobranoc

Padam mam nadzieję że dzisiaj chociaż pośpię spokojnie...

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora