Witam się wieczornie!
Mojej mamie się tak przekręciło odkąd jestem w ciąży, nagle przeszkadza jej, że siedzę przed komputerem, że oglądam TV, że czytam zwykłą gazetę, a nie dzieciową i non stop chce żebym coś robiła, bo nie można tak siedzieć. No czasem jest nie do wytrzymania.
Zapisałam, zapytam o to położnej na SR.
Super, że sobie leżycie i możesz go pokarmić, piękna chwila.

Moze następna próba pionizowania pójdzie dobrze i wyciągną Ci cewnik. Trzymam kciuki żeby się udało.
Ja też chcę żeby Mała dostała drugie imię po którejś z naszych mam (TŻ albo miojej), tylko po której wybrać, tak żeby druga się nie pogniewała.

Maja Jagoda - bardzo ładnie! Maja Mia troszeczkę się zlewa jak dla mnie, masło maślane.
Juz niedługo będziesz miała synka przy sobie i najważniejsze będzie wtedy jego serduszko. Mam nadzieję, że lekarze będą wiedzieli co robić i zrobią wszystko, żeby serduszko małego było zdrowe! Wierzę w to mocno!

za wagę Małego!
To nie ładnie Was Tymuś nastraszył, nie grzeczny chłopczyk! Ale najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło i z Małym jest w porządku.
Pisałaś o wybieraniu karnisz - mogę Ci polecić gościa z allegro - walgre =>
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=567583 , ma duży wybór, atrakcyjne ceny i jest sprawdzony. Zamówiłam u niego już dwa karnisze w zeszłym roku i w tym kolejny, przesyłki bardzo dobrze zapakowane i szybko dostarczone.

to bardzo nieładnie ze strony lekarza, przez niego musicie dwa razy jeździć do przychodni.
Co się działo z Jasieńkiem? Jak to możliwe, ze się dusił?!