Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-15, 21:11   #3670
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez koala19 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny, gratuluje wszystkich nowych maluszków, są cudowne

adoosienka ja pije juz tydzien herbatke 3 razy dziennie a wiesiołka od dwoch dni dwa razy dziennie.
na internecie wyczytalam ze zaleca sie ją pić od 34 tygodnia bo dziala tylko jak sie ją pije kilka tygodni

dziewczyny jak urodze np w nocy to jaką moglabym sobie zjeść przekąske ? odrazu mam jeść jak na diecie karmienia piersią? chcialabym cos zapakować do torby tylko nie wiem co moge bo jak w nocy urodze to umre z glodu do sniadania doradzcie coś
eee nie padniesz z głodu...
moim ostatnim posiłkiem przed porodem była surowa marchewka i pietruszka (ok. 18), o północy wylądowałam na porodówce, o 3.25 córa już się urodziła. śniadanie było jakoś koło 8. ja nawet jakoś specjalnie głodna nie byłam...

ja na pewno zapakuje sobie snickersa albo coś takiego - pielęgniarka powiedziała, by ktoś mi przywiózł czekoladę by się wzmocnić

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
A powiedział coś w ogole?

Zapowiada się fajnie! To coś na malinowej ścianie to będzie podświetlane jakoś?

Ja bym do salonu nie dawała bo to trochę takie intymne, lepiej do sypialni.

za spacerek!

Weronisiek88 do mnie napisała, jest na patologii w szpitalu. Miała konsultację z kardio i została na obserwacji. Do tego wykryli zapalenie nerek, w moczu jej wyszły erytrocyty, leukocyty, bakterie, białko i szczawiany, także coś tam jej podają. Jest na sali z dwoma spokojnymi dziewczynami, pozdrawia i ma nadzieję, że nie poleży długo.
by szybko uporali się z infekcjami i wypuścili do domu

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora