2013-10-15, 22:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;43279397]ale ładna ta z załącznika, szukam takiej szkoda, że nie ma u mnie top shopu [/QUOTE]
ja mam taką czarną na krótki rękaw, ale jest krótka, a potrzebuję takiej, która zakwyje trochę pupę 
Cytat:
Napisane przez Forget_me
Ech, współczuję Ci strasznie!!! Też niestety przeżyłam takich sąsiadów, ale ich eksmitowali z powodu niepłacenia za mieszkanie. Też mieliśmy z nimi niezłe przejścia  Od wyprowadzania psa na balkon, po zalewanie mieszkania i tow takim stopniu, że woda wylatywała strumieniami przez kontakty. Na szczęście w końcu się ich pozbyliśmy 
|
Zalane mieszkanie też niestety mieliśmy kilak razy eh, taki urok mieszkania w bloku..
Cytat:
Napisane przez Agnessa*
W zeszłym roku takie baskinki były w Mohito (kremowe i czarne). Może teraz też by były...
Ja kupiłam ostatnio taką baskinkę z dłuższym tyłem w osiedlowym sklepiku. Jest czarna, ma długi rękaw, asymetryczny tył, tylko, że nie jest gładka, a taka jakby woskowana/skórzana (firma Lola) - możesz zerknąć na allegro, bo widziałam kilka aukcji z nimi. Prezentuje się fajnie 
|
to w takim razie wybiorę się do Mohito a czy mogłabyś podać linka do allegro, bo szukałam, ale jakoś kiepsko mi to wyszło
|