Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-15, 21:22   #3559
201711291009
Konto usunięte

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
mam pytanko po jakim czasie od po operacji moglyscie same co kolo siebie robic chodzi mi o proste czynnosci mycie sie mycie włosów podnoszenie rak dzwiganie przedmiotów np siatki z zakupami itd itd normalne funkcjonowanie bez pomocy osoby trzeciej?

i ile uplynelo zanim przyzywczailyscie sie do nowych piersiaków bo to jednak ciało obce w organizmie
Pierwszy raz sama umyłam głowę po 6 dniach. Podnosić ręce dr kazał mi już na drugi dzień po zabiegu, tak delikatnie, na ile to możliwe. Niektórzy w ogóle tego nie pozwalają przez jakiś czas. A jak już będziesz mogła to wtedy poczujesz na ile Ci mięśnie pozwalają. Jakieś lżejsze rzeczy po miesiącu. Do miesiąca max 3kg. Ja od początku sama się podnosiłam z łóżka, zajmowało mi to kilka minut, ale dawałam radę. Robiłam herbatę, kanapki.
Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Dziewczynki ale się dziś zdziwiłam jak w dzisiejszych czasach ludzie traktują swoją pracę. Nasz pracownik po raz kolejny nie pojawił się w pracy , na pytanie mojego męża dlaczego znów nie przyszedł do pracy chłopak odpowiada tak: nie muszę sie tobie tłumaczyć jak ty wyjeżdżasz to mi sie nie tłumaczysz Jak mi to mąż opowiadał to myślałam ze padne .
Szok
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora