Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013,
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-15, 23:30   #4358
vioris
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
jeszcze 3 zdjęcia!!!!
A mogą być w ubraniu?

Ja po ekstrakcji i mi jeszcze krew leciała godzinę temu Ale na szczęście już przeszło. Nic na razie nie boli, bo sobie 2 apapy extra zaaplikowałam od razu i mam nadzieję, że w nocy nie obudzę się z bólem. Jutro córka na 8.00 a potem mamy jakieś spotkanie smyczkowe w SM więc jutro też nie wiem jak będzie z czasem.

DLaczego jak ja jestem to nikogo nie ma

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
A ja muszę Was nadrobić i pewnie znowu pójdziecie wbszystkie spać. Piszę z M
tel bo On ma mój laptop. Tel zamówiony dopiero bo chcę zobaczyć jak wygląda
biały. Szkoda, że nie mam czasu na bieżąco popisać bo widzę ciekawe dyskusje prowadzicie.;-)

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Leine a my właśnie wróciliśmy od moich rodziców i mały został u nich na noc;-)
A telefon to ten co myślę? Jak tak to już Ci mówię, że weźmiesz biały

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Idziemy na taką imprezę integracyjną? Oczywiście z naszymi tż-tami Żeby nie było, że do złego kuszę

Uciekam spać , dobranoc kobietki

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ----------

Nie mogę zasnąć

Nie mogłam się powstrzymać, żeby Wam tu tego nie dodać