Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiedz to tutaj, cz. 15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 01:03   #4173
change
Zadomowienie

Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 15

czasem wolałabym być facetem. mogłabym sobie z kolegami iść pograć w pokera albo inne gry i bez karnie chodzić sobie na zjazdy starych samochodów... pewnie znudziłoby mnie to po 1 razie,ale cotam...

tez jestem cholernie zaborczym i zazdrosnym wodnikiem ale raczej mowi sie dobrze o tym znaku

---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

nienawidze tych nieprzeprowadzonych rozmów w mojej głowie, tych odpowiedzi, które powiedzialabym gdybym mogła cofnąć czas i porozmawiać z Toba jeszcze raz.

wypiłam kawę i jednak nie mogę zasnąć.... bede w pracy wypruta...

---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ----------

chyba nikt mi nie wmówi, że Cię nie kochałam..a nie potrafię tak po prostu się z tym wszystkim pogodzić

"Kochać to także umieć się roz☠stać. Umieć pozwolić komuś odejść, na☠wet jeśli darzy się go wielkim uczuciem. Miłość jest zap☠rzecze☠niem egoiz☠mu, za☠bor☠czości, jest skiero☠waniem się ku dru☠giej oso☠bie, jest prag☠nieniem prze☠de wszys☠tkim jej szczęścia, cza☠sem wbrew własnemu..."
Vincent van Gogh"

kiedys nie wyobrazalam sobie jednego dnia bez kontaktu z Toba, teraz przede mna wiecznosc...
Nie pomaga nic a nic, ani mysl ze nie dalo sie tego ratowac, caly czas takie poczucie ze byles dla mnie stworzony ;( albo zeby choc tak na chwile poczuc sie tak naprawde Twoja...

I) 10 kg
II) 10 kg

Edytowane przez change
Czas edycji: 2013-10-16 o 01:17
change jest offline Zgłoś do moderatora