Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne smutki szybko znikaja, gdy zamówienia nam się zbierają! cz.90
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 06:41   #1544
Choco_
Zakorzenienie

Dot.: Jesienne smutki szybko znikaja, gdy zamówienia nam się zbierają! cz.90

Cytat:
Napisane przez PoppyHoney Pokaż wiadomość
A ja napiszę coś od siebie, a właściwie się odniosę do wypowiedzi Słomki, chociaż zazwyczaj podczytuję tylko jak mam czas. Jak wyżej widać napisała, że to nie jest widzimisię groszków, a osoby które coś przeskrobały zapewne wiedzą o co chodzi, teraz udają i żartują ze sytuacji, bez urazy . Jak Magda zauważyła są to te same osoby odrzucane przez wszystkie grochy. Naprawdę sądzicie, że grochy zrobiły sobie selekcje z nudów? Wrzucacie wszystkich do jednego wora i siejecie panikę wypadałoby juz skończyć temat.
Ja się nie obrażam, ale tak wg, mnie grochy sobie zrobiły selekcję, bo niestety ciągle i wciąż nie znam powodu, dla którego odpadam z zamówień. Nie gram głupa, ja tego po prostu NIE WIEM bo nikt mi tego nie wyjaśnił. Jedynym worem to tutaj jest pkt 18 regulaminu, który w tym konkretnym przypadku daje w mojej opinii "widzi mi się" organizatorkom. Amen. albo nie, nie amen - niech będzie "trali trala"

---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ----------

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość
Jesli nie wywalisz wszystkich z zamowienia, to moze komplet Ci sie zbierze

Mam taki dobry humor przez Was, ze zaczynam myslec nad nowym tematem dla kolejnego skubanca.
O ile kolejny w ogole bedzie mial miejsce

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Choco_ jest offline Zgłoś do moderatora