Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 05:51   #1523
deb
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cześć

Wpadłam w jakiś rytm czytania i nieodpisywania bo tak szybciej

Pawie - szukałam motylka z lamaze po jakiejś atrakcyjnej cenie bo ja chyba należę do tych którym mózg wyprały reklamy i wydaje mi się, że moje dziecko ciągle ma mało

W ogóle to przyszły śmierdziele czyt. puzzle - nocowały na balkonie

My po nocy - pobudki co 2 godzinki jak zwykle. Mam dużo roboty w związku z pomocą koleżance więc mniej będę się udzielać - ale podczytywać będę na pewno mam nadzieję, że się nie obrazicie

Aha i jakby ktoś był ciekaw to wybrałam telefon Samsung S3 - S4 nie była za złotówkę w tym abonamencie lumia 900 też nie wchodziła w grę bo musiałabym dopłacić, htc do mnie nie przemówił, a lg l7 miał słabszy aparat. No i okazało się, że z Nokii nie da się przegrać na kartę kontaktów- nosz jakaś masakra Piękne zdjęcia robi ten Samsung - później Wam wrzucę

Coś jeszcze chciałam ale zapomniałam

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ----------

Color - a tam trzeba się zalogować? cholercia zanim ja sprawdzę z którego maila się logowałam ale będę głosować

Widzę, że Adaś już nie ma takiej gorączki - jak dobrze to czytać, dalej jestem z nimi myślami.