Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 06:34   #4338
agaaga89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Dzień Dobry Mamusie pospane? Ja narazie przepijam mdłości miętą i jest dobrze

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Jestem już po wizycie. Gin stwierdził, że nic nie budzi jego niepokoju Dzidziuś ma 5,74 cm także jest spory . Przytyłam 1 kg

Ojej, to już duże maleństwo! Dobrze, że wszystko gra

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pędzicie jak szalone
Dziecko mi zasnęło i wydaje mi się że lepiej oddycha. Kupiliśmy w aptece olejek Olbos , pokropiłam trochę (3 krople na tetrową pieluchę) i dałam na kaloryfer i robi się inhalacja i widac że chyba pomaga

Dziewczyny które jeszcze tego nie zrobiły a chcą być na pierwszej stronie. Dużo też doszło , więc ponawiam apel. Wysyłajcie dane nick, jak chcecie to imię, wiek i TP
Dużo dobrego słyszałam właśnie o tym olejku, ponoć przynosi cuda na poduszce malucha z zatkanym nosem, chyba w końcu też się skuszę, w końcu idzie zima i pewnie katar będzie częstszym gościem... Ile kosztował?
Ja pisałam pw do kashhy z danymi, ale narazie nie widzę się na liście do Ciebie pisać?

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Mężuś kupił mi pepsi
Nie pamiętam kiedy takie dobroci piłam
O jaaa... Te mdłości jednak mają swoje dobre strony to na zdrowie!

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
agaaga- no niestety. leżę już od początku września. mając już powoli tego dosyć czasem gdzieś wyszłam, rzadko, zaledwie kilka razy a ostatnio juz bylo ok od prawie dwóch tyg, ulżyło mi, pomyślałam,że już niebawem drugi trymestr i się uspokaja n dobre... a tu taka lipa. Na szczęście poki co jednorazowe ale zobaczymy co bedzie dalej, na szczęście jutro wizyta...
To oby na wizycie były same dobre wieści, współczuję, że musiałaś przeleżeć tyle czasu, no, ale czego się nie robi dla dobra dzidzi... Będzie tylko dobrze!

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Hej

zaglądam tak nieśmiało, bo póki co, to zrobiłam dwa testy i wyszły mi blade kreski. Jutro idę do gina na potwierdzenie.
OM miałam 6 września, a okresu nadal brak.
Witamy !

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Byłam na IP bo się strasznie przestraszyłam.
Jest wszystko w porządku, pan doktor powiedział że mamy zakaz baraszkowania..... Dzidziusie od przedwczoraj urosły. Ciąża najprawdopodobniej jest jednojajowa, i jak to doktorek ujął "jedna dzidzia może czychać na drugą". Kazał mi przyjść w niedzielę około 12 na IP na USG i wtedy wszystko oceni, czy jedno jajowa czy dwu.
Dobrze, że skończyło się tylko na stresie, ale co się nadenerwowaliście to wasze To teraz będzie spokojnie, co? Pozostanie Ci ssanie...skórki chleba

Edytowane przez agaaga89
Czas edycji: 2013-10-16 o 06:36
agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora