2013-10-16, 06:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Dzień Dobry Mamusie  pospane? Ja narazie przepijam mdłości miętą i jest dobrze
Cytat:
Napisane przez kaorlak
Jestem już po wizycie. Gin stwierdził, że nic nie budzi jego niepokoju  Dzidziuś ma 5,74 cm także jest spory  . Przytyłam 1 kg 
|
Ojej, to już duże maleństwo! Dobrze, że wszystko gra 
Cytat:
Napisane przez Nikii89
Dziewczyny pędzicie jak szalone
Dziecko mi zasnęło i wydaje mi się że lepiej oddycha. Kupiliśmy w aptece olejek Olbos , pokropiłam trochę (3 krople na tetrową pieluchę) i dałam na kaloryfer i robi się inhalacja i widac że chyba pomaga
Dziewczyny które jeszcze tego nie zrobiły a chcą być na pierwszej stronie. Dużo też doszło , więc ponawiam apel. Wysyłajcie dane nick, jak chcecie to imię, wiek i TP 
|
Dużo dobrego słyszałam właśnie o tym olejku, ponoć przynosi cuda na poduszce malucha z zatkanym nosem, chyba w końcu też się skuszę, w końcu idzie zima i pewnie katar będzie częstszym gościem... Ile kosztował?
Ja pisałam pw do kashhy z danymi, ale narazie nie widzę się na liście do Ciebie pisać?
Cytat:
Napisane przez paulka0212
Mężuś kupił mi pepsi 
Nie pamiętam kiedy takie dobroci piłam 
|
O jaaa... Te mdłości jednak mają swoje dobre strony to na zdrowie!
Cytat:
Napisane przez h0pe
agaaga- no niestety. leżę już od początku września. mając już powoli tego dosyć czasem gdzieś wyszłam, rzadko, zaledwie kilka razy a ostatnio juz bylo ok od prawie dwóch tyg, ulżyło mi, pomyślałam,że już niebawem drugi trymestr i się uspokaja n dobre... a tu taka lipa. Na szczęście poki co jednorazowe ale zobaczymy co bedzie dalej, na szczęście jutro wizyta...
|
To oby na wizycie były same dobre wieści, współczuję, że musiałaś przeleżeć tyle czasu, no, ale czego się nie robi dla dobra dzidzi... Będzie tylko dobrze! 
Cytat:
Napisane przez madelinem
Hej
zaglądam tak nieśmiało, bo póki co, to zrobiłam dwa testy i wyszły mi blade kreski. Jutro idę do gina na potwierdzenie.
OM miałam 6 września, a okresu nadal brak.
|
Witamy !
Cytat:
Napisane przez paulka0212
Byłam na IP bo się strasznie przestraszyłam.
Jest wszystko w porządku, pan doktor powiedział że mamy zakaz baraszkowania..... Dzidziusie od przedwczoraj urosły. Ciąża najprawdopodobniej jest jednojajowa, i jak to doktorek ujął "jedna dzidzia może czychać na drugą". Kazał mi przyjść w niedzielę około 12 na IP na USG i wtedy wszystko oceni, czy jedno jajowa czy dwu.
|
Dobrze, że skończyło się tylko na stresie, ale co się nadenerwowaliście to wasze To teraz będzie spokojnie, co? Pozostanie Ci ssanie...skórki chleba
Edytowane przez agaaga89
Czas edycji: 2013-10-16 o 06:36
|
|
|