Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '13 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 07:45   #3668
Oliath
Zakorzenienie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Melduję poslusznie, ze jestem, choć cichutka.

CYNAMONKU, tak sie ciesze, ze kryzys minal! Boze, ile Wy sie nacierpicie oby juz tylko lepiej bylo teraz

U nas powolutku do przodu - ja nie mam czasu na Wizaz, bo postanowilam rozkrecic biznesik i juz nigdy nie wracac do pracy na etat Ale oczywiscie po pierwszym szale pracy powroce do Was na bank

Poki co nie dosypiam i uwijam sie jak mroweczka.

Lilo nadal cwiczy chwytanie, w tym m.in. chwytanie naszego psa za morde i wyrywanie mu klakow . Z glowka srednie postepy, choc jak lezy skosem na mojej piersi, to unosi i to jak.

Dwa dni temu zjadlysmy banana ze sloiczka. Smakowal, choc niemoznosc cycania lyzeczki powodowala ciagly rozpaczliwy wrzask pt. UMIERAM Z GLODU. W koncu Lili wrabala banana przez smoczek do papek caly sloiczek, a wczoraj zrobila po nim mega zieloną kupę, wiec chyba bedziemy ostrozniejsze odtad.

Natomiast na noc wrzaskun dostaje kaszke manne na wodzie z dodatkiem swojego bebilonu i spi niemal do rana po niej. W ogole strasznie duzo je, bez 200 ml to mama nie podchodz nawet szok. Dlatego mnie zdziwil komentarz Margosi pod fotka nasza w Klubie, ze Lilo taka drobniutka kurczę, az ją zwaze dzis przed kapaniem z ciekawosci

I tyle u nas nowosci.

W zalaczeniu fota, na ktorej widac takze, co Lilo robi Paprochowi biednemu i jak laleczke kocha i siostrę swoja starsza i jak Ciotkom Wizażowym zasadza żółwika
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aaaaaaaaaaaaa.jpg (119,7 KB, 50 załadowań)
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora