Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '13 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 08:57   #3683
surka
Zakorzenienie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43285618]Cynamonku.... Z całego serca Wam życzę, żeby ten koszmar się skończył, a Adaś wydobrzał. Modlę się za Was.

U nas był dzisiaj kolega, Mały totalnie rozstrojony, usypiał godzinę chyba koło 21, a ja zasnęłam razem z nim, a TŻ z kolegą oglądali mecz...
Teraz śpi w łóżeczku. Oby ładnie pospał, bo ja padam

Byliśmy na ważeniu, 5520, 180g w tydzień, uff....

Teso - mój TŻ też mi posłał ten artykuł o BPA. Bardzo uważamy na to cholerstwo :/[/QUOTE]

brawa za wagę

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Wasze kciuki są magiczne- temperatura sprzed chwili 36,4!!!
Wiem, że wszystko może sie zmienić w ciągu chwili ale póki co ogromnie sie cieszę!
Dunio pięknie śpi od 3godzin. Polozylam głowę koło jego twarzy i tak cudnie patrzył na mnie az w końcu zasnął...
Nawet podanie antybiotyku przez wenflon go nie obudziło a zawsze płacze jak mu coś w ten sposób podają. Nawet udalo mi sie pieluche na spiocha zmienić co w tym momencie jest nie lada wyczynem bo manewruje między kabelkami, rurkami a moim strachem.

Elaine- echo wyszlo podobno ok. Tzn zebrał sie jakiś płyn w jednym miejscu ale to podobno nie jest nic niebezpiecznego. Porozmawiamy o tym jutro z konsultantem.

Hmm... Oni na tym oddziale muszą mnie nienawidzic :p Poszłam im przypomnieć, że Adaś nie dostał antybiotyku. Spóźnili sie o 40minut. Nie, nie byli zajęci wszyscy bo 2 osoby siedziały przy stoliczku i gadały sobie.
A stoliczek suto zastawiony- chipsy, cukierki, ciasteczka... W sumie co mnie to do momentu az nie spozniaja sie z podaniem leków Adasiowi...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

wspaniałe wieści, oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Ja nie dostałam wiadomości.

Jest super, mam dreszcze, wymiotuje, luźna dwójka, gardło mnie boli. Rozpadam się. I brzuch boli niesamowicie.

zdrowia życzę.

surka jest offline Zgłoś do moderatora