Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 08:16   #1009
Natuś-77
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXIII

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
polecam te wkładki, są super
Cały czas używałam carrefree czy jakos tak kiedyś mi zabrakło i pod ręką była biedronka, wzięłam na próbę i tak juz zostało do dziś, są świetne, nie marszczą się, nie odklejają, grubość tez ok, no i cena
dzięki za info, jeszcze ich nie używałam, ale liczę że nie będą się zbijać we kulę albo odklejać. Ja na takie paskudne trafiłam w R..nie, bo niby tanie i promocja. Połowa opakowanie wylądowała w koszu, bo nie byłam w stanie z nimi walczyć.

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Napisane przez bolly93 Pokaż wiadomość
Miętowe Aero Przepyszne jest, będzie świetne na lato (jeśli jeszcze będzie gdzieś)

Witam, można dołączyć? Biedronkę mam 2 min spacerkiem od domu więc często w niej bywam
Dziękuję za opinię. Bałam się bardzo, że będą mocno chemiczne, ale chwycę następnym razem, bo białe Aero to moja słabość.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez simsa22 Pokaż wiadomość
Nie polecam ohydny sztuczny smak
Chyba spróbuję, bo kilka osób zachwala.

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Ja nie lubię,są teraz tylko Femini czy jakoś tak produkowane dla Biedronki.
Tymek raz kupiłam-niewypał,ja kupuje Kraft jest wydajny i gęsty
A wkładki to się kleją ale do du.pyPrześcieradla byly chyba po 27,99.25 zł to dobra cena fajne są te prześcieradła.
Potwierdzam Tymek to nawet nie niewypał ale mina piechotna, lepiej w nią nie wdepnąć Kraft aloesowy daje radę. Lubię go.

To już któraś opinia o wkładkach dodupnych no nic wypróbuję i pewnie wrócę po descreety do R.......a.

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez daranna Pokaż wiadomość
Jak dla mnie płyn do mycia naczyń tymek jest bardzo dobry, zawsze go używam.
Bardzo niewydajny, przy dużym zmywaniu potrzeba kilkukrotnie nalewać go na gąbkę a z tłustą patelnią to już orka na ugorze wg mnie w życiu go nie kupie więcej

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Cóż, może i u mnie się wkrótce pojawią
Dziś widziałam Top Chipsy orientalne, ale w innej paczce, niż były w okolicach Nowego Roku sprzedawane, nie wiem, czy to te same.
A jak one w smaku, bo u mnie też je wypatrzyliśmy z mężem?
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora