2013-10-16, 08:00
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Hej Dziewczyny!
U mnie trochę sie pokomplikowalo Od wczoraj mam skurcze (twardnienie czy tez stawianie macicy). Ma to juz któraś z Was? Pewnie te, które są po 20tc, bo to wtedy normalne. Ale ja dopiero jestem w 15t4d i jest zdecydowanie za wcześnie Może bym tak nie panikowala, gdyby nie fakt, że poprzednia ciąża zakończyła sie przedwczesnym porodem w 32tc Możecie sobie wyobrazić jak mnie to stresuje. Na bank nie donoszę tej ciąży do końca, ale modlę sie zeby to był chociaż ten 32tc. Od wczoraj luteina i zwiększona dawka magnezu - mam nadzieje ze to uspokoi trochę ten moj brzuch.
Thidien olej wszystko, Dzidzius najważniejszy a oni Ci tylko stresu przysparzaja. Stres tez może powodować skurcze, więc naprawdę miej wszystko gdzieś! Po porodzie nie będziesz mogła uwierzyć w to, że praca powodowała nerwy, jak w brzuchu taki Cud nosilas! Trzymaj sie i odpoczywaj!!!
Wybaczcie brak cytowania, ale wszystko z telefonu robię, a tu cieżko z cytowaniem. Czytam wszystko i jestem na bieżąco.
Pisalyscie o rozmiarach ubranek - hmm, niewiele miałam ciuszkow na 56, a moja córa miała 46cm!!! W C@A na szybko kupowalam rozmiar 50, bo w innych sie topila. Ale wiadomo, ze to wyjątkowa sytuacja bo wczesniaczek!
Sciskam Was wszystkie i odpoczywajcie dużo!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|