Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 09:03   #4245
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy

Cytat:
Napisane przez ansvb Pokaż wiadomość
halo! Udało się porozmawiać. Jak przyparłam do muru to powiedział, że to z braku pieniędzy, no bo zbiera kasę na start w niemczech + zapisał się na intensywny niemiecki teraz na który chodzi codziennie. Dodatkowo zaproponował, że jeśli mam czas to mogę go odwiedzić w Hiszpanii (spać u niego w domu więc chyba wstydzenie lub nieprzyznawanie się do mnie nie wchodzi w grę :P). Hm, powiem szczerze, że podczas rozmowy wszystko brzmiało przekonująco.
No, ale mimo wszystko zdecydowałam, że nie będę skakać na głęboką wodę i przeprowadzać się z nim póki tak wygląda sytuacja. Zastanawiam się tylko czy nie polecieć i odwiedzić go w tej Hiszpanii (a przy okazji pozwiedzać i zobaczyć jak się sytuacja rozwinie. Powiem szczerze, że się obawiałam tej rozmowy jak cholera, w głowie widziałam same czarne scenariusze, a tu zamiast ciskania gromów jak zawsze, rozmowa odbyła się spokojnie uffffffff

a co do Polskich mężczyzn się zgadzam, wydaje mi się, że brakuje im polotu czy odwagi żeby wogóle podejść i zagadać. Wiele razy miałam sytuację, kiedy wydawało mi się, że się nie podobam, a po wyjeździe a tym bardziej po poznaniu tz, dostawałam wiadomości w stylu "ukradli cię obcokrajowcy", "a tyle się na Ciebie patrzyłem i nic nie zauważyłaś?.." i najlepsze "znów się spóźniłem" hahaha
jedz do Hiszpanii, to swietny pomysl!!

lol no wlasnie....patrzyli...Pol acy to patrz, a pozniej sie spozniaja...
mam nadzieje, ze jakis Polak podglada nasz watek wlasnie

Cytat:
Napisane przez m.arty Pokaż wiadomość
JOSS, LOVE - macie piekne psiaki ja tez bym chciala ale nie mamy na niego czasu :-( a nie mam sumienia brac psa, zeby cale dnie w domu siedzial.

ANSVB - jesli masz mozliwosc to mozesz poleciec i pozwiedzac. Przy okazji poznasz jego rodzine i zobaczysz jak wyglada sytuacja.

Troche mnie dzisiaj przybila widomosc ze dwie kolejne babeczki w ciazy. Tzn ciesze sie ale wszyscy w ciazy tylko nie ja.

Padam na cyce. Nie wstaje jutro rano do nauki. Musze sie porzadnie wyspac.

Sent from my SK17i using Tapatalk 2
wlasnie wlasnie, czytalam gdzies ze zmiana klimatu albo cos zwyklego, relaksujacego pomaga...
trzymamy kciuki za mieszadelkowe bejbi!!

Wczoraj ogladalismy only god forgives z Goslingiem. film porazka jakas... jesli ktoras z Was widziala, to wiecie ze tam jest duzo scen walk, noze itd.
w jednej scenie, kiedy facetowi wbijano noze w dlonie a pozniej w oczy moj wrazliwy Tz odwrocil glowe i krzyczy : " o nie! co ty robisz film, co ty robisz?"
na tym sie skonczylo ogladanie filmu

edit: jezu zabrzmialo to, jakbym ogladala film razem z Goslingiem
dementuje plotki, Ryan nie jest moim tz...

FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood

Edytowane przez roux666
Czas edycji: 2013-10-16 o 09:04
roux666 jest offline Zgłoś do moderatora