2013-10-16, 08:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
Napisane przez despa
Panika- wstawiam tu bo na fb zginie speszjal for ju
|

Cytat:
Napisane przez Tasia34
pięknie brzmi, c'nie? 
|

Skund masz szczaw?!
Maria, piękne rzeczy!
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
t
ale książeczki świetne  przeczytaliśmy już bardzo głodną gąsienicę. Jakub rozpłakał się jak zmieniła się w motyla  ale potem rzucał się na nią.
|
hehe 
Cytat:
Napisane przez corka_rosy
W ogóle dla W. kidsme jest niewypałem, żałuję, że kupiłam.
|
o kurczak. co dla jednego hit, dla innego kit. heh...
Cytat:
Napisane przez Moderna
Trzymajcie dziewczyny kciuki za Adasia, podejrzenie sepsy 
|
cały czas. nawet się modlę (sic...) za to dziecko... i jego rodziców.
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
tylko mój tż cały czas uważa, że jak się trzyma dziecko to potrzeba do tego 2 rąk i nic już zrobić nie można 
|
i jeszcze: "K. możesz mi przynieść coś do picia?", "możesz przyjść muszę do kibelka" tja.
Cytat:
Napisane przez eluśka87
Kupilam telefonik, smartfonik FisherPrice i zastanawia mnie czy ma tak cicho grac?? slyszalam ze taki ma byc. Chyba nie musze reklamowac,
|
on jest taki szokująco cichy też mieliśmy zonka.
Cytat:
Napisane przez Demeter
Poza tym TŻ mi powiedział, że robię syf w domu - i zgadzam się z nim, nie potrafię pogodzić zajmowania się domem i synkiem...
(...) TŻ mało pomagał, bo "chodzi do pracy i ja mam się dzieckiem zajmować"...
|
a Ty masz labę, tak?!
kurcze felek, uważam, że nasze zajęcie jest gorsze niż praca od pracy można odpocząć, ma się urlop, urlop na żądanie, są prawa pracowników.
a tu ciągła gotowość 24/24.
sorry, ale mało dorosły typ. mój może i tak myśli (kto go tam wie), ale w życiu by mi tak nie powiedział.
Cytat:
Napisane przez Demeter
też mam dosyć wszystkiego momentami i wspominam życie przed Kubciem. Teraz siedze non stop w domu z małym, nie działa to dobrze na psychike
|
no bo nie działa... sajgon jest.
mam wsparcie w moim chłopie, ale jestem non stop sama. ciężkie i już.
najgorsze jest to, że jak wrócę do pracy to nic się nie zmieni. bo będę mieć + jeden obowiązek więcej + pirilard malutkich związanych z ogarnięciem dziecka, "bo pracuję". a mój chłop się nie miga... heh.
|
|
|