Właśnie wróciłam od gina

Z dzieciem wszystko ok, nie wiem czy machał rączkami, ale widziałam oczy nosek i usta am fotkę. Gin powiedział, że jeśli chcę wierzyć, że tam to widzę, to niech tak będzie, ale ja i tak wiem swoje
Ja też się bałam za pierwszym razem. Mierzę się pod biustem ciasno na wydechu, a w biuście luźno w pochyleniu i rozmiar biorę z tabeli. Akurat do mojej Freyki pasują tabele rozmiarów brytyjskich i przy dobrym zmierzeniu powinno się zgadzać. Ostatnio jak dobierałam tak siostrze to trafiłam i tym razem też się udało.
Wydaje mi się, że odpowiadałam już, tyko może bez cytowania...
Ja kupuję tylko staniki firmy Freya. Próbowałam też kilka innych drogich firm, ale wszystkie były nie dla mnie. A z Freyki mam sporo różnych modeli i wszystkie są super. Ale Freya ma dość specyficzny krój i nie wszystkim on pasuje, np. moja bratowa (z tych wielkobiuściastych) mierzyła ją i powiedziała, że dla niej była najgorsza.
Ps, tym razem wzięłam ten:
http://allegro.pl/fantasie-by-freya-...605225195.html
Ale na żywo wygląda duuużo lepiej niż na modelce
Pomysł super, tylko nie obarczajmy wyszukaniem tego wszystkiego Niki. Jak będziecie miały coś fajnego, co warto zamieścić na pierwszych postach, to wklejajcie to tutaj w wątku, a potem to wszystko podlinkuje się Niki
Ja jak coś znajdę, to też tak zrobię :
Witam
Czytałam gdzieś o tym... na razie nie mam czasu tego odszukać, ale jutro po południu jak TŻ pójdzie do pracy, to spróbuję to odnaleźć...
Zapraszamy do nas
Nie wiem jak jest wg nowych zasad, ale wg tych starych tak właśnie się liczyło
Takie ubezpieczenie można kupić tylko w ramach ubezpieczenia grupowego z pracy. Ja się zastanawiałam nad tym, ale mój pracodawca nie postarał się i wyliczyłam, że przy najlepszych wiatrach suma składek jakie musiałabym zapłacić jest niewiele niższa niż wypłacane świadczenie (1200,00 zł) więc zrezygnowałam, bo gdybym dłużej się starała o dzidzię, to bym jeszcze przepłaciła
Wielka piłka masująca z wypustkami
Witam