Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 08:23   #4358
pomarancza24
Zadomowienie

Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
Nadrobię was za chwilę...
Byłam u gina. Wszystko ok. Dzidź ma 32 mm!! Ma rączki i nóżki. Machał nimi. Termin porodu wg usg wyszedł taki sam jak wg OM i tym samym wiek dzidzi też 10t1d. Super szczęsliwa jestem.
Już ładnie widać

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam od gina
Z dzieciem wszystko ok, nie wiem czy machał rączkami, ale widziałam oczy nosek i usta am fotkę. Gin powiedział, że jeśli chcę wierzyć, że tam to widzę, to niech tak będzie, ale ja i tak wiem swoje

Ja też się bałam za pierwszym razem. Mierzę się pod biustem ciasno na wydechu, a w biuście luźno w pochyleniu i rozmiar biorę z tabeli. Akurat do mojej Freyki pasują tabele rozmiarów brytyjskich i przy dobrym zmierzeniu powinno się zgadzać. Ostatnio jak dobierałam tak siostrze to trafiłam i tym razem też się udało.

Wydaje mi się, że odpowiadałam już, tyko może bez cytowania...
Ja kupuję tylko staniki firmy Freya. Próbowałam też kilka innych drogich firm, ale wszystkie były nie dla mnie. A z Freyki mam sporo różnych modeli i wszystkie są super. Ale Freya ma dość specyficzny krój i nie wszystkim on pasuje, np. moja bratowa (z tych wielkobiuściastych) mierzyła ją i powiedziała, że dla niej była najgorsza.
Ps, tym razem wzięłam ten: http://allegro.pl/fantasie-by-freya-...605225195.html
Ale na żywo wygląda duuużo lepiej niż na modelce

Pomysł super, tylko nie obarczajmy wyszukaniem tego wszystkiego Niki. Jak będziecie miały coś fajnego, co warto zamieścić na pierwszych postach, to wklejajcie to tutaj w wątku, a potem to wszystko podlinkuje się Niki
Ja jak coś znajdę, to też tak zrobię :

Witam

Czytałam gdzieś o tym... na razie nie mam czasu tego odszukać, ale jutro po południu jak TŻ pójdzie do pracy, to spróbuję to odnaleźć...

Zapraszamy do nas

Nie wiem jak jest wg nowych zasad, ale wg tych starych tak właśnie się liczyło

Takie ubezpieczenie można kupić tylko w ramach ubezpieczenia grupowego z pracy. Ja się zastanawiałam nad tym, ale mój pracodawca nie postarał się i wyliczyłam, że przy najlepszych wiatrach suma składek jakie musiałabym zapłacić jest niewiele niższa niż wypłacane świadczenie (1200,00 zł) więc zrezygnowałam, bo gdybym dłużej się starała o dzidzię, to bym jeszcze przepłaciła

Wielka piłka masująca z wypustkami

Witam
Super, mam nadzieję że za tydzień też już będzie mieć lepsze zdjecie

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Jestem już po wizycie. Gin stwierdził, że nic nie budzi jego niepokoju Dzidziuś ma 5,74 cm także jest spory . Przytyłam 1 kg

Niestety nie mam zdjęcia, bo ginowi nie wyszło ładne, ale dostanę następnym razem.

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie . Jestem z natury panikarą i będę Was pewnie zamęczać moim stresem przed każdą wizytą

Cieszę się, że wszystko jest w porządku. Dzidziuś piękny i ubranka też.

Gratuluję i witaj!

Nie wszystko musisz powtarzać. Jeśli masz dokument z grupą krwi to nie musisz. Reszty nie wiem

za wizytę
Super

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Hej

zaglądam tak nieśmiało, bo póki co, to zrobiłam dwa testy i wyszły mi blade kreski. Jutro idę do gina na potwierdzenie.
OM miałam 6 września, a okresu nadal brak.

Mamy już córkę, Milenę, ma 2 latka i 8 miesięcy.

Trochę podczytywałam. Strasznie dużo piszecieam nadzieję, że uda mi się wbić.

Gratuluje wam wszystkim

Odezwę się po wizycie, jak potwierdzę, że to TO
Cześć

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Byłam na IP bo się strasznie przestraszyłam.
Jest wszystko w porządku, pan doktor powiedział że mamy zakaz baraszkowania..... Dzidziusie od przedwczoraj urosły. Ciąża najprawdopodobniej jest jednojajowa, i jak to doktorek ujął "jedna dzidzia może czychać na drugą". Kazał mi przyjść w niedzielę około 12 na IP na USG i wtedy wszystko oceni, czy jedno jajowa czy dwu.

Tak się cieszę że wszystko ok.... No i zalecenie, leżenie i odpoczywanie....

Dobrej nocki *
O dobrze ze byłaś i się uspokoilas

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
To mój brzuszek w 10tc . Wydaje mi się już taaaaaki duży :
Super, ja też muszę swój pokazać bo też wydaje się że mam duży jak 9 tc

Dziewczyny nie piszcie dziś tyle
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora